Apple kasserer udskældt tastatur på MacBook

Butterfly-tastaturet forsvinder nu også fra MacBook Pro 13”. Apple har opgraderet hele deres lineup med 13-tommer computere.

MacBook Pro 13", 2020-model
MacBook Pro 13″, 2020-model (Foto: Apple)

13-tommer udgaven af MacBook Pro har fået en tiltrængt overhaling. Apple lægger nu langt om længe det udskældte tastatur med butterfly-teknologi helt i graven og introducerer også Magic Keyboard på iPad Pro 13-tommer.

Dermed følger 13-tommer versionen i fodsporene på den store model, MacBook Pro 16-tommer, der ligeledes har Magic Keyboard.

MacBook Pro 16-tommer kom i november 2019 og erstattede de gamle 15-tommer modeller med butterfly-teknologi. Det nye tastatur er en væsentlig opgradering på begge MacBook Pro-serierne.

ANMELDELSE: MacBook Pro 16” er fantastisk på næsten alle parametre

Udover det nye tastatur så kommer den opdaterede ”lille” MacBook Pro med tiende generations processor fra Intel. Maskinen kan leveres med op til 32 GB RAM og 4 TB SSD-lagerplads – alt efter hvad ens pengepung tillader naturligvis.

Det skal nævnes, at de to mindste konfigurationer kun har Intel Core i5 (8. generation). Du skal et par niveauer op i konfigurationerne for at få Intels 10. generation processor.

Den nye MacBook Pro 13-tommer vejer 1,4 kilo og måler 1,56 x 30,31 x 21,24 cm.

Priserne begynder ved 11.699 kroner. Salget er startet.

Herunder kan du se min test af MacBook Pro 16-tommer.

Apple har også anvendt Magic Keyboard-designet på det nye tastatur til iPad Pro-serien. Her kan du læse min anmeldelse af iPad Pro (4. generation).

Tastaturet på MacBook Pro 13" (2020) har Touch B
Tastaturet (Magic Keyboard) på MacBook Pro 13″ (2020) har Touch Bar lige over tal-tasterne (Foto: Apple)

Mere til historien

Butterflytastaturet blev i 2015 introduceret som en nyskabelse, der skulle erstatte saksedesignet under tasterne. For Apple blev idéen en dårlig idé. Da MacBook Pro 16-tommer kom udtalte Apple sig for første gang officielt om problemerne med tastaturdesignet.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram