Apple arbejder på en ny besked-app til Mac

I forbindelse med lanceringen af iOS 14 ser det ud til, at Apple erstatter besked-appen på Mac med en ny version, som er baseret på iOS 14-udgaven.

Apple arbejder på en ny “Catalyst-app”, der skal erstatte den nuværende besked-app i Apples Mac-computere (Foto: Pixabay.com)

iMessage har været i konstant udvikling siden lanceringen i 2011, hvor blandt andet klistermærker og beskedeffekter siden er blevet tilføjet. Ingen af tilføjelserne er dog nået hele vejen til Mac. Derfor er de ikke er tilgængelige på Apples computere. Det vil Apple angiveligt rette op på.

Således skriver 9to5Mac, at de har fundet bevis på, at Apple helt vil erstatte den eksisterende besked-app på Mac med en Catalyst-version fra det kommende styresystem til iPhone.

I det store hele betyder det, at Apple nu vil bruge den samme besked-app til både iPhone, iPad og Mac. Det betyder også, at du, som bruger, vil få de samme funktioner på din Mac-enhed som på iOS-enheder.

En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Årlig opdatering af iMessage

Den nye app er bygget ved hjælp at Apples Catalyst-teknologi. Denne tillader programmører at tilpasse iPad-apps således, at de kan bruges på Mac. Apple har i forvejen introduceret en række Catalyst-apps, såsom Podcast og Værdipapirer. Der er dog endnu ingen af de oprindelige Mac-apps, som er blevet erstattet helt af en Catalyst-version.

Catalyst-teknologien har stadigvæk sine begrænsninger, men kan sagtens fungere helt fint til en besked-app.

iMessage bliver opdateret årligt på iPhone og iPad, men Apple har mere eller mindre droppet opdateringer til Mac-versionen. Ved at have samme besked-app på alle platforme, vil det være lettere for Apple at tilbyde de samme opdateringer og funktioner på tværs af selskabets produktlinje.

Mere til historien

Det forventes at Catalyst-besked-applikationen bliver introduceret med den næste version af macOS. Vi forventer, at Apple løfter sløret for næste macOS ved (WWDC), som finder sted fra den 22. juni. Det kan du læse mere om her.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram