Apple arbejder på en ny besked-app til Mac

I forbindelse med lanceringen af iOS 14 ser det ud til, at Apple erstatter besked-appen på Mac med en ny version, som er baseret på iOS 14-udgaven.

Apple arbejder på en ny “Catalyst-app”, der skal erstatte den nuværende besked-app i Apples Mac-computere (Foto: Pixabay.com)

iMessage har været i konstant udvikling siden lanceringen i 2011, hvor blandt andet klistermærker og beskedeffekter siden er blevet tilføjet. Ingen af tilføjelserne er dog nået hele vejen til Mac. Derfor er de ikke er tilgængelige på Apples computere. Det vil Apple angiveligt rette op på.

Således skriver 9to5Mac, at de har fundet bevis på, at Apple helt vil erstatte den eksisterende besked-app på Mac med en Catalyst-version fra det kommende styresystem til iPhone.

I det store hele betyder det, at Apple nu vil bruge den samme besked-app til både iPhone, iPad og Mac. Det betyder også, at du, som bruger, vil få de samme funktioner på din Mac-enhed som på iOS-enheder.

En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Årlig opdatering af iMessage

Den nye app er bygget ved hjælp at Apples Catalyst-teknologi. Denne tillader programmører at tilpasse iPad-apps således, at de kan bruges på Mac. Apple har i forvejen introduceret en række Catalyst-apps, såsom Podcast og Værdipapirer. Der er dog endnu ingen af de oprindelige Mac-apps, som er blevet erstattet helt af en Catalyst-version.

Catalyst-teknologien har stadigvæk sine begrænsninger, men kan sagtens fungere helt fint til en besked-app.

iMessage bliver opdateret årligt på iPhone og iPad, men Apple har mere eller mindre droppet opdateringer til Mac-versionen. Ved at have samme besked-app på alle platforme, vil det være lettere for Apple at tilbyde de samme opdateringer og funktioner på tværs af selskabets produktlinje.

Mere til historien

Det forventes at Catalyst-besked-applikationen bliver introduceret med den næste version af macOS. Vi forventer, at Apple løfter sløret for næste macOS ved (WWDC), som finder sted fra den 22. juni. Det kan du læse mere om her.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram