Apple arbejder på en ny besked-app til Mac

0

I forbindelse med lanceringen af iOS 14 ser det ud til, at Apple erstatter besked-appen på Mac med en ny version, som er baseret på iOS 14-udgaven.

Apple arbejder på en ny “Catalyst-app”, der skal erstatte den nuværende besked-app i Apples Mac-computere (Foto: Pixabay.com)

iMessage har været i konstant udvikling siden lanceringen i 2011, hvor blandt andet klistermærker og beskedeffekter siden er blevet tilføjet. Ingen af tilføjelserne er dog nået hele vejen til Mac. Derfor er de ikke er tilgængelige på Apples computere. Det vil Apple angiveligt rette op på.

Således skriver 9to5Mac, at de har fundet bevis på, at Apple helt vil erstatte den eksisterende besked-app på Mac med en Catalyst-version fra det kommende styresystem til iPhone.

I det store hele betyder det, at Apple nu vil bruge den samme besked-app til både iPhone, iPad og Mac. Det betyder også, at du, som bruger, vil få de samme funktioner på din Mac-enhed som på iOS-enheder.

En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Årlig opdatering af iMessage

Den nye app er bygget ved hjælp at Apples Catalyst-teknologi. Denne tillader programmører at tilpasse iPad-apps således, at de kan bruges på Mac. Apple har i forvejen introduceret en række Catalyst-apps, såsom Podcast og Værdipapirer. Der er dog endnu ingen af de oprindelige Mac-apps, som er blevet erstattet helt af en Catalyst-version.

Catalyst-teknologien har stadigvæk sine begrænsninger, men kan sagtens fungere helt fint til en besked-app.

iMessage bliver opdateret årligt på iPhone og iPad, men Apple har mere eller mindre droppet opdateringer til Mac-versionen. Ved at have samme besked-app på alle platforme, vil det være lettere for Apple at tilbyde de samme opdateringer og funktioner på tværs af selskabets produktlinje.

Mere til historien

Det forventes at Catalyst-besked-applikationen bliver introduceret med den næste version af macOS. Vi forventer, at Apple løfter sløret for næste macOS ved (WWDC), som finder sted fra den 22. juni. Det kan du læse mere om her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer