Apple arbejder på en ny besked-app til Mac

I forbindelse med lanceringen af iOS 14 ser det ud til, at Apple erstatter besked-appen på Mac med en ny version, som er baseret på iOS 14-udgaven.

Apple arbejder på en ny "Catalyst-app", der skal erstatte den nuværende besked-app i Apples Mac-computere (Foto: Pixabay.com)

iMessage har været i konstant udvikling siden lanceringen i 2011, hvor blandt andet klistermærker og beskedeffekter siden er blevet tilføjet. Ingen af tilføjelserne er dog nået hele vejen til Mac. Derfor er de ikke er tilgængelige på Apples computere. Det vil Apple angiveligt rette op på.

Således skriver 9to5Mac, at de har fundet bevis på, at Apple helt vil erstatte den eksisterende besked-app på Mac med en Catalyst-version fra det kommende styresystem til iPhone.

I det store hele betyder det, at Apple nu vil bruge den samme besked-app til både iPhone, iPad og Mac. Det betyder også, at du, som bruger, vil få de samme funktioner på din Mac-enhed som på iOS-enheder.

En tidlig version af iOS 14 har været ude i måneder

Årlig opdatering af iMessage

Den nye app er bygget ved hjælp at Apples Catalyst-teknologi. Denne tillader programmører at tilpasse iPad-apps således, at de kan bruges på Mac. Apple har i forvejen introduceret en række Catalyst-apps, såsom Podcast og Værdipapirer. Der er dog endnu ingen af de oprindelige Mac-apps, som er blevet erstattet helt af en Catalyst-version.

Catalyst-teknologien har stadigvæk sine begrænsninger, men kan sagtens fungere helt fint til en besked-app.

iMessage bliver opdateret årligt på iPhone og iPad, men Apple har mere eller mindre droppet opdateringer til Mac-versionen. Ved at have samme besked-app på alle platforme, vil det være lettere for Apple at tilbyde de samme opdateringer og funktioner på tværs af selskabets produktlinje.

Mere til historien

Det forventes at Catalyst-besked-applikationen bliver introduceret med den næste version af macOS. Vi forventer, at Apple løfter sløret for næste macOS ved (WWDC), som finder sted fra den 22. juni. Det kan du læse mere om her.

Disse iPads får ikke iPadOS 17

OVERBLIK: Når Apple sender den næste store opdatering ud til iPads, så kan ikke alle modeller opdateres. Se listen her.

(mere…)
iPadOS 17 giver mulighed for mere personlig tilpasning

Apple har afsløret lidt af det, som vi kan forvente af den kommende iPadOS 17-opdatering. Se nogle af nyhederne her.

(mere…)
De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

OVERBLIK: Vi har samlet de 12 vigtigste nyheder i den kommende iOS 17-opdatering til iPhone.

(mere…)
Vision Pro: Genialt eller et fejlskud?

Apple har fremvist Vision Pro – et helt nyt produkt, som vi skal lære at forstå meningen med. Måske er det genialt...

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 17

OVERBLIK: Hvilke iPhones vil understøtte iOS 17? Find ud af det her!

(mere…)
Mac Studio og Mac Pro – to nye vanvidscomputere

Vil du have den ultimative computerkraft? Se nærmere på Mac Studio og Mac Pro!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram