Spændende kontoropdatering til iPad, Mac og iPhone

Apple har udsendt en stor interessant opdatering til alle enheder. Nu fungerer iWork-programmerne bedre offline.

Bruger du en iPad til andet end blot streaming af serier eller underholdning? Hvis du ligefrem også bruger Apples kontorprogrammer i iWork-pakken, så er der lige landet en spændende opdatering.

Fra iPadOS 13.4 fik iPad understøttelse af trackpad og nu følger opdateringen af iWork så kontorpakken fuldt ud understøtter mus og trackpad samt nye genveje.

iWork indeholder programmerne Pages, Numbers, Keynote og iMovie.

Apple har desuden tilføjet understøttelse af delte mapper via iCloud Drive, nye temaer i Keynote og brugere af Pages kan nu benytte et såkaldt ”drop cap”, hvilket er et dekorativt første bogstav i en tekst.

Der nyheder i opdateringen til brugere af iWork-programmerne på Mac, iPad såvel som iPhone.

En anden vigtig nyhed er bedre understøttelse af redigering, mens enheden er offline. Hvis du starter på et dokument, som er delt på iCloud, når du er offline, så bliver ændringerne automatisk overført og synkroniseret til iCloud-tjenesten, når forbindelsen genetableres.

Opdateringerne til iWork kræver at din enhed kører iOS 13.4 eller iPadOS 13.4. De nye udgaver af iWork hentes via App Store.

LÆS OGSÅ: Er den nye iPad Pro en computer eller en tablet?

Mere til historien

Apple udfasede i 2017 betalingsmodellen på iWork så programmerne nu er gratis for brugere af iPhone, iPad og Mac. Microsoft Word, Excel og Powerpoint findes også i gratisversioner til Apples platforme, men det fulde potentiale kræver et abonnement på Office 365.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

(mere…)
Saphe lukker Fartkontrol.nu

Først købte Saphe Fartkontrol.nu. Nu lukker Saphe appen -angiveligt på grund af nye tekniske krav fra Google.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram