Spændende kontoropdatering til iPad, Mac og iPhone

0

Apple har udsendt en stor interessant opdatering til alle enheder. Nu fungerer iWork-programmerne bedre offline.

Bruger du en iPad til andet end blot streaming af serier eller underholdning? Hvis du ligefrem også bruger Apples kontorprogrammer i iWork-pakken, så er der lige landet en spændende opdatering.

Fra iPadOS 13.4 fik iPad understøttelse af trackpad og nu følger opdateringen af iWork så kontorpakken fuldt ud understøtter mus og trackpad samt nye genveje.

iWork indeholder programmerne Pages, Numbers, Keynote og iMovie.

Apple har desuden tilføjet understøttelse af delte mapper via iCloud Drive, nye temaer i Keynote og brugere af Pages kan nu benytte et såkaldt ”drop cap”, hvilket er et dekorativt første bogstav i en tekst.

Der nyheder i opdateringen til brugere af iWork-programmerne på Mac, iPad såvel som iPhone.

En anden vigtig nyhed er bedre understøttelse af redigering, mens enheden er offline. Hvis du starter på et dokument, som er delt på iCloud, når du er offline, så bliver ændringerne automatisk overført og synkroniseret til iCloud-tjenesten, når forbindelsen genetableres.

Opdateringerne til iWork kræver at din enhed kører iOS 13.4 eller iPadOS 13.4. De nye udgaver af iWork hentes via App Store.

LÆS OGSÅ: Er den nye iPad Pro en computer eller en tablet?

Mere til historien

Apple udfasede i 2017 betalingsmodellen på iWork så programmerne nu er gratis for brugere af iPhone, iPad og Mac. Microsoft Word, Excel og Powerpoint findes også i gratisversioner til Apples platforme, men det fulde potentiale kræver et abonnement på Office 365.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer