Samsung på vej med app til blodtryksmåling på smartwatches

KORT NYT: Samsung har en ny app på vej til deres smartwatches, som kan måle blodtrykket på brugeren.

Samsung er på vej med en app til Galaxy smartwatches, som kan måle brugerens blodtryk (Foto: Samsung)
Samsung er på vej med en app til Galaxy smartwatches, som kan måle brugerens blodtryk (Foto: Samsung)

Smartwatches har efterhånden mange år på bagen og flere og flere har da også taget dem til sig. En af producenterne bag de smartwatches er Samsung.

Samsung er nu klar med en ny funktion, da de i hjemlandet (Sydkorea) har fået godkendt en app, der kan måle brugerens blodtryk.

Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Den nye app hedder Health Monitor og er understøttet på det seneste smartwatch fra Samsung, Galaxy Watch Active 2.

Galaxy Watch Active 2 skal inden det benyttes til at måle ens blodtryk kalibreres. Dette gøres ved, at brugeren måler blodtrykket på almindelig vis med en manchet rundt om armen (tre gange). Det gøres engang om måneden.

Ligesom når man måler blodtrykket normalt, så kræver det også med denne app, at man forholder sig i ro, samt ikke ryger eller drikker imens.

Appen er på nuværende tidspunkt godkendt i Sydkorea, men den frigives først i løbet af tredje kvartal. Det er uvist, hvornår den er klar til danske enheder.

Herunder kan du se Samsungs præsentation af funktionen.

SE OGSÅ: Se udvalget af Samsung Galaxy Watch hos Telia %%%%

Mere til historien

Galaxy Watch Active 2 kommer med EKG-funktion, men denne er ikke understøttet i Danmark.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram