Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Håndhygiejnen har i 2020 fået ekstrem megen opmærksomhed. Det er vigtigt i forhold til spredningen af covid-19. Samsung vil nu minde brugerne om håndvask.

Samsung minder brugerne af deres smartwatches om, at vaske hænder (Foto: Samsung)
Samsung minder brugerne af deres smartwatches om, at vaske hænder med ny app (Foto: Samsung)

For at reducere smittespredningen af covid-19 anbefales kontinuerlig håndvask af mindst 20 sekunders varighed. Sådan lyder retningslinjerne fra verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det vil Samsung nu hjælpe ejere af Samsungs smartwatches med at huske.

Sundhedspersonale og eksperter fortæller, at håndvasken skal vare mindst 20 sekunder for at være effektiv. I takt med dagene går, så slækker flere og flere af os formentlig på hyppig håndvask og måske på korrekt håndvask, men nu kan uret hjælpe.

Samsung er nemlig klar med appen Hand Wash til deres Galaxy smartwatches.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Hand Wash hjælper brugeren med at huske regelmæssig håndvask, samt sikrer at det tager mindst 20 sekunder. Der er forudindstillede påmindelser, som brugeren kan tilpasse efter egne behov eller tid.

Når en håndvask startes, så registrerer Hand Wash varigheden og signalerer efter 25 sekunder med en vibration, at nu er du færdig. De første fem sekunder har du til at tænde for vandet og få sæbe på.

Du bliver selvfølgelig også høfligt mindet om det, hvis du misser en af de planlagte ”håndvaske”.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Hand Wash suppleres med en elegant urskive, som gør det nemt for brugeren at følge deres rutiner. Skiven viser også den forløbne tid siden den sidste håndvask for at gøre brugeren opmærksom på deres hygiejne i realtid.

Galaxy Watch-brugere kan nu downloade Hand Wash fra Galaxy Store.

Mere til historien

Samsungs nye app Hand Wash er måske inspireret af en feature på Google Wear OS smartwatches, da disse også minder brugerne om at vaske hænder.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram