Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Håndhygiejnen har i 2020 fået ekstrem megen opmærksomhed. Det er vigtigt i forhold til spredningen af covid-19. Samsung vil nu minde brugerne om håndvask.

Samsung minder brugerne af deres smartwatches om, at vaske hænder (Foto: Samsung)
Samsung minder brugerne af deres smartwatches om, at vaske hænder med ny app (Foto: Samsung)

For at reducere smittespredningen af covid-19 anbefales kontinuerlig håndvask af mindst 20 sekunders varighed. Sådan lyder retningslinjerne fra verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det vil Samsung nu hjælpe ejere af Samsungs smartwatches med at huske.

Sundhedspersonale og eksperter fortæller, at håndvasken skal vare mindst 20 sekunder for at være effektiv. I takt med dagene går, så slækker flere og flere af os formentlig på hyppig håndvask og måske på korrekt håndvask, men nu kan uret hjælpe.

Samsung er nemlig klar med appen Hand Wash til deres Galaxy smartwatches.

Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Hand Wash hjælper brugeren med at huske regelmæssig håndvask, samt sikrer at det tager mindst 20 sekunder. Der er forudindstillede påmindelser, som brugeren kan tilpasse efter egne behov eller tid.

Når en håndvask startes, så registrerer Hand Wash varigheden og signalerer efter 25 sekunder med en vibration, at nu er du færdig. De første fem sekunder har du til at tænde for vandet og få sæbe på.

Du bliver selvfølgelig også høfligt mindet om det, hvis du misser en af de planlagte ”håndvaske”.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Hand Wash suppleres med en elegant urskive, som gør det nemt for brugeren at følge deres rutiner. Skiven viser også den forløbne tid siden den sidste håndvask for at gøre brugeren opmærksom på deres hygiejne i realtid.

Galaxy Watch-brugere kan nu downloade Hand Wash fra Galaxy Store.

Mere til historien

Samsungs nye app Hand Wash er måske inspireret af en feature på Google Wear OS smartwatches, da disse også minder brugerne om at vaske hænder.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram