EKG understøttes ikke på Galaxy Watch Active 2 i Danmark

9

Samsung har netop lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som kommer med EKG. EKG-funktionen er dog ikke understøttet i Danmark.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere på måneden lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som er efterfølgeren til Galaxy Watch Active, der kom i foråret.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

På Galaxy Watch Active 2 giver Samsung brugerne muligheden for, at lave elektrokardiogrammer (EKG). Der er dog bare lige det, at det ikke virker i Danmark.

-”Galaxy Watch Active 2 understøtter ikke EKG i Danmark,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

MereMobil.dk har forespurgt Samsung om EKG-funktionen kunne benyttes i Danmark, da det ikke stod nævnt i pressemeddelelsen, men blot var nævnt under specifikationer. Vores frygt viste sig at holde stik. Det er derfor ikke en funktion, som man kan drage nytte af på nuværende tidspunkt.

Det skal siges, at konkurrenten Apple også først var klar med EKG-måling på Apple Watch Series 4 i Danmark i marts 2019, selvom uret kom til salg i efteråret 2018.

EKG-målinger i Apple Watch – dette skal du vide

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår (og om) EKG-målinger vil blive muligt på Galaxy Watch Active 2 i Danmark. Meldingen fra start er at det ikke er understøttet.

Galaxy Watch Active 2 har salgsstart tidligt i efteråret, men den præcise salgsstartsdato og salgssteder er endnu ikke offentliggjort.

Prisen for Galaxy Watch Active 2 er vejledende på 3.599 kroner for 40 mm modellen, mens modellen på 44 mm har en vejledende pris på 3.799 kroner.

Mere til historien

Ifølge de seneste “salgstal”, der er estimeret af analytikere, så er Apple Watch fortsat markedsleder på markedet for smartwatches med Samsung på andenpladsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer