EKG understøttes ikke på Galaxy Watch Active 2 i Danmark

Samsung har netop lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som kommer med EKG. EKG-funktionen er dog ikke understøttet i Danmark.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere på måneden lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som er efterfølgeren til Galaxy Watch Active, der kom i foråret.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

På Galaxy Watch Active 2 giver Samsung brugerne muligheden for, at lave elektrokardiogrammer (EKG). Der er dog bare lige det, at det ikke virker i Danmark.

-”Galaxy Watch Active 2 understøtter ikke EKG i Danmark,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

MereMobil.dk har forespurgt Samsung om EKG-funktionen kunne benyttes i Danmark, da det ikke stod nævnt i pressemeddelelsen, men blot var nævnt under specifikationer. Vores frygt viste sig at holde stik. Det er derfor ikke en funktion, som man kan drage nytte af på nuværende tidspunkt.

Det skal siges, at konkurrenten Apple også først var klar med EKG-måling på Apple Watch Series 4 i Danmark i marts 2019, selvom uret kom til salg i efteråret 2018.

EKG-målinger i Apple Watch – dette skal du vide

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår (og om) EKG-målinger vil blive muligt på Galaxy Watch Active 2 i Danmark. Meldingen fra start er at det ikke er understøttet.

Galaxy Watch Active 2 har salgsstart tidligt i efteråret, men den præcise salgsstartsdato og salgssteder er endnu ikke offentliggjort.

Prisen for Galaxy Watch Active 2 er vejledende på 3.599 kroner for 40 mm modellen, mens modellen på 44 mm har en vejledende pris på 3.799 kroner.

Mere til historien

Ifølge de seneste "salgstal", der er estimeret af analytikere, så er Apple Watch fortsat markedsleder på markedet for smartwatches med Samsung på andenpladsen.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram