EKG understøttes ikke på Galaxy Watch Active 2 i Danmark

Samsung har netop lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som kommer med EKG. EKG-funktionen er dog ikke understøttet i Danmark.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere på måneden lanceret det nye smartwatch, Galaxy Watch Active 2, som er efterfølgeren til Galaxy Watch Active, der kom i foråret.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

På Galaxy Watch Active 2 giver Samsung brugerne muligheden for, at lave elektrokardiogrammer (EKG). Der er dog bare lige det, at det ikke virker i Danmark.

-”Galaxy Watch Active 2 understøtter ikke EKG i Danmark,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

MereMobil.dk har forespurgt Samsung om EKG-funktionen kunne benyttes i Danmark, da det ikke stod nævnt i pressemeddelelsen, men blot var nævnt under specifikationer. Vores frygt viste sig at holde stik. Det er derfor ikke en funktion, som man kan drage nytte af på nuværende tidspunkt.

Det skal siges, at konkurrenten Apple også først var klar med EKG-måling på Apple Watch Series 4 i Danmark i marts 2019, selvom uret kom til salg i efteråret 2018.

EKG-målinger i Apple Watch – dette skal du vide

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår (og om) EKG-målinger vil blive muligt på Galaxy Watch Active 2 i Danmark. Meldingen fra start er at det ikke er understøttet.

Galaxy Watch Active 2 har salgsstart tidligt i efteråret, men den præcise salgsstartsdato og salgssteder er endnu ikke offentliggjort.

Prisen for Galaxy Watch Active 2 er vejledende på 3.599 kroner for 40 mm modellen, mens modellen på 44 mm har en vejledende pris på 3.799 kroner.

Mere til historien

Ifølge de seneste "salgstal", der er estimeret af analytikere, så er Apple Watch fortsat markedsleder på markedet for smartwatches med Samsung på andenpladsen.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram