Apple Watch stadig ”kongen” af smartwatches

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch fortsat er markedsleder på markedet for smartwatches. Stod for næsten halvdelen af al smartwatchsalget i andet kvartal, ifølge Strategy Analytics.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4 (Foto: Apple)

Apple Watch stod for tæt på halvdelen af alle solgte smartwatches, som blev solgt i andet kvartal 2019, sådan lyder det i en ny rapport fra Strategy Analytics.

Det estimeres, at Apple solgte 5,7 millioner smartwatches på verdensplan i andet kvartal. Dermed sidder de på 46 procent af markedet og altså en klar markedsleder. Dette stemmer også overens med tidligere tal.

Så meget er Apple Watch foran konkurrenterne

I forhold til 2018 er det også en stigning af solgte Apple Watches. I andet kvartal 2018 blev der solgt 3,8 millioner Apple Watches, mens det altså blev til 5,7 millioner, solgte enheder i andet kvartal 2019. Dermed er det en stigning på næsten to millioner solgte enheder. Det skriver MacRumors.com.

Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)
Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)

Samlet set blev der, ifølge Strategy Analytics, solgt 12,3 millioner smartwatches i andet kvartal 2019. Dette er en stigning fra 8,6 millioner smartwatches i andet kvartal 2018. Dermed ser det ud til, at smartwatches får mere og mere ”fat i køberne”.

Apples nærmeste konkurrent er Samsung, som solgte 2 millioner smartwatches, mens Fitbit kom på tredjepladsen med 1,2 millioner solgte smartwatches.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

Apple oplyser ikke selv salget af Apple Watches, men har det i kategorien ”Wearables, Home og Accessories”. Derfor er tallene fra Strategy Analytics også ”kun” estimeret og altså ikke officielle tal.

Tim Cook, topchef hos Apple, udtalte dog i forbindelse med offentliggørelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at “wearables had an absolute blowout quarter” med en vækst på mere end 50 procent.

TEST: Apple Watch Series 4 – det bedste smartwatch du kan købe

Mere til historien

Det nyeste Apple Watch, Series 4, kan udføre EKG-målinger. Du kan blive klogere på EKG-målinger på Apple Watch Series 4 her.

Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram