Apple Watch stadig ”kongen” af smartwatches

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch fortsat er markedsleder på markedet for smartwatches. Stod for næsten halvdelen af al smartwatchsalget i andet kvartal, ifølge Strategy Analytics.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4 (Foto: Apple)

Apple Watch stod for tæt på halvdelen af alle solgte smartwatches, som blev solgt i andet kvartal 2019, sådan lyder det i en ny rapport fra Strategy Analytics.

Det estimeres, at Apple solgte 5,7 millioner smartwatches på verdensplan i andet kvartal. Dermed sidder de på 46 procent af markedet og altså en klar markedsleder. Dette stemmer også overens med tidligere tal.

Så meget er Apple Watch foran konkurrenterne

I forhold til 2018 er det også en stigning af solgte Apple Watches. I andet kvartal 2018 blev der solgt 3,8 millioner Apple Watches, mens det altså blev til 5,7 millioner, solgte enheder i andet kvartal 2019. Dermed er det en stigning på næsten to millioner solgte enheder. Det skriver MacRumors.com.

Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)
Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)

Samlet set blev der, ifølge Strategy Analytics, solgt 12,3 millioner smartwatches i andet kvartal 2019. Dette er en stigning fra 8,6 millioner smartwatches i andet kvartal 2018. Dermed ser det ud til, at smartwatches får mere og mere ”fat i køberne”.

Apples nærmeste konkurrent er Samsung, som solgte 2 millioner smartwatches, mens Fitbit kom på tredjepladsen med 1,2 millioner solgte smartwatches.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

Apple oplyser ikke selv salget af Apple Watches, men har det i kategorien ”Wearables, Home og Accessories”. Derfor er tallene fra Strategy Analytics også ”kun” estimeret og altså ikke officielle tal.

Tim Cook, topchef hos Apple, udtalte dog i forbindelse med offentliggørelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at “wearables had an absolute blowout quarter” med en vækst på mere end 50 procent.

TEST: Apple Watch Series 4 – det bedste smartwatch du kan købe

Mere til historien

Det nyeste Apple Watch, Series 4, kan udføre EKG-målinger. Du kan blive klogere på EKG-målinger på Apple Watch Series 4 her.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Apple Watch Series 9 får opgradering af ydelsen

En ny processor skulle blive en realitet i Apple Watch Series 9,. Det betyder måske længere batteritid.

(mere…)
Apple giver watchOS nyt look med watchOS 10

Når Apple er klar med næste store softwareopdatering til Apple Watch, så forlyder det, at det bliver med et redesignet udtryk.

(mere…)
Smartwatch til børn med GPS - hvilket skal du købe?

GUIDE: Smartwatch til børn viser, hvor barnet er. Der kan også ringes og skrives via urene.

(mere…)
Sådan er Apple Watch efter et halvt år på armen

LANGTIDSTEST: Jeg har testet Apple Watch Series 8 i seks måneder. Holder det på den lange bane?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram