Apple Watch stadig ”kongen” af smartwatches

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch fortsat er markedsleder på markedet for smartwatches. Stod for næsten halvdelen af al smartwatchsalget i andet kvartal, ifølge Strategy Analytics.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4 (Foto: Apple)

Apple Watch stod for tæt på halvdelen af alle solgte smartwatches, som blev solgt i andet kvartal 2019, sådan lyder det i en ny rapport fra Strategy Analytics.

Det estimeres, at Apple solgte 5,7 millioner smartwatches på verdensplan i andet kvartal. Dermed sidder de på 46 procent af markedet og altså en klar markedsleder. Dette stemmer også overens med tidligere tal.

Så meget er Apple Watch foran konkurrenterne

I forhold til 2018 er det også en stigning af solgte Apple Watches. I andet kvartal 2018 blev der solgt 3,8 millioner Apple Watches, mens det altså blev til 5,7 millioner, solgte enheder i andet kvartal 2019. Dermed er det en stigning på næsten to millioner solgte enheder. Det skriver MacRumors.com.

Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)
Estimerede salgstal for smartwaches (Kilde Strategy Analytics)

Samlet set blev der, ifølge Strategy Analytics, solgt 12,3 millioner smartwatches i andet kvartal 2019. Dette er en stigning fra 8,6 millioner smartwatches i andet kvartal 2018. Dermed ser det ud til, at smartwatches får mere og mere ”fat i køberne”.

Apples nærmeste konkurrent er Samsung, som solgte 2 millioner smartwatches, mens Fitbit kom på tredjepladsen med 1,2 millioner solgte smartwatches.

Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

Apple oplyser ikke selv salget af Apple Watches, men har det i kategorien ”Wearables, Home og Accessories”. Derfor er tallene fra Strategy Analytics også ”kun” estimeret og altså ikke officielle tal.

Tim Cook, topchef hos Apple, udtalte dog i forbindelse med offentliggørelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at “wearables had an absolute blowout quarter” med en vækst på mere end 50 procent.

TEST: Apple Watch Series 4 – det bedste smartwatch du kan købe

Mere til historien

Det nyeste Apple Watch, Series 4, kan udføre EKG-målinger. Du kan blive klogere på EKG-målinger på Apple Watch Series 4 her.

iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
WatchOS 10 på vej med widgets

SE EKSEMPLER: I næste uge er Apple klar med den store opdatering til watchOS 10, der bringer widgets til Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
70 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram