OnePlus er klar med 30 watt trådløs opladning

5

30 watt trådløs opladning finder vej til OnePlus 8-serien, bekræfter OnePlus nu officielt.

OnePlus har på deres eget forum bekræftet, at de i OnePlus 8-serien kommer med trådløs opladning. I forhold til tidligere negative udmeldinger om trådløs opladning, er teknologien nu på plads.

CEO Pete Pau fra OnePlus har tidligere vendt tommelfingeren nedad overfor trådløs opladning. ”Jeg kan ikke vænne mig til det,” lød det blandt andet.

OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til trådløs opladning

Inden du glæder dig for tidligt, så skal du kende et par vigtige detaljer.

Det bedste er, at OnePlus kan levere op til 30 watt trådløst. Det kan bringe batterikapaciteten fra 1 til 50 procent på cirka en halv time, lover den kinesiske producent. Ifølge Techdroider vil telefonen kunne lades helt op på 80 minutter.

Bagsiden er, at der er tale om en propertær standard og ikke en industristandard. Så mens EU forsøger at trække producenterne i samme retning på kablet opladning, er der stadig frit spil for trådløse teknologier.

Kræver en specialoplader

Den propertære standard kræver en særlig oplader fra OnePlus, hvis de 30 watt skal udnyttes.

Ladekredsløbet har en effektivitet på 97 procent, oplyser OnePlus. Det minimerer mængden af energi, der omsættes til varme. Der er altså en bedre energioverførsel til batteriet.

Hvis opladekredsløbet registrerer unormale spændinger, bliver opladningen afbrudt. Dette er en sikkerhedsfunktion, der samtidigt er en del af systemet, som beskytter opladningen mod overophedning.

Angiveligt har OnePlus en lille blæser indbygget i den trådløse oplader, der er med til at nedkøle opladningen. Om natten vil blæseren dog ikke blive aktiveret.

Udover OnePlus’ eget opladesystem, der kaldes Warp Charge 30 Wireless, så understøttes også standarden Qi men kun op til 5 watt ved almindelig trådløs opladning. Såfremt du har en Qi-baseret trådløs oplader, der understøtter 10 watt EEP-standarden, kan 10 watt trådløs opladning udnyttes.

I materialet fortæller OnePlus om trådløs opladning i forbindelse med OnePlus 8-serien. Hvorvidt teknologien dækker alle telefonerne i serien, vides ikke.

OnePlus 8 præsenteres den 14. april 2020. MereMobil.dk dækker lanceringen af OnePlus 8-serien.

  • OnePlus 8 Warp30 wireless
  • OnePlus 8 Warp30 wireless
  • OnePlus 8 Warp30 wireless

Mere til historien

OnePlus har ikke oplyst hvordan deres trådløse oplader ser ud, hvordan den sendes på markedet eller hvad prisen bliver. Der er dog billeder i omløb, som du kan se her i artiklen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer