Messenger er klar til PC og Mac

1

Facebook har udsendt Messenger i en version til PC og Mac.

Der er ingen tvivl om, at nogen af dem, som har det godt her i coronakrisen er de, der udvikler videochat-programmer.

Mange mennesker benytter disse i dage videochatapps, i langt højere grad end tidligere, både privat og arbejdsmæssigt, hvor mange arbejder hjemmefra og derfor afholdes langt flere møder via videotelefoni.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Facebook har også mærket dette på Messenger. Faktisk oplyser de i et blogindlæg, at de har oplevet en forøgelse på omkring 100 procent på videosamtaler via Messenger i browseren.

Facebook er nu klar med Messenger som app til Windows og Mac.

Løsningen understøtter video- og gruppechat, som det kendes fra mobilen, og det er også nemt at ”skifte” rundt mellem chatten og andre ting på computeren.

I grove træk er funktionerne i appen lig med dem, der kendes fra Messenger på mobilen. Der mangler dog end-to-end krypterede samtaler, hvilket er det, som Messenger kalder for ”hemmelig samtale” på mobilen. Dermed er sikkerhedsniveauet altså ikke så højt, som det der opnås på mobilen.

Coronakrisen er det nok det mest perfekte tidspunkt for Messenger, at annoncere denne app til PC og Mac, da behovet hos de fleste er langt større nu end tidligere.

Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Bruger du videoopkald mere nu end tidligere? Og hvilke/hvilken tjenester bruger du? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Eksklusivt besøg hos Facebooks datacenter i Odense

Mere til historien

Whatsapp er angiveligt den eneste af Facebooks tjenester, der giver end-to-end kryptering. I hvert fald ud fra Android Centrals oplysninger i efteråret 2019. Læs mere om Whatsapp her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer