Messenger er klar til PC og Mac

Facebook har udsendt Messenger i en version til PC og Mac.

Der er ingen tvivl om, at nogen af dem, som har det godt her i coronakrisen er de, der udvikler videochat-programmer.

Mange mennesker benytter disse i dage videochatapps, i langt højere grad end tidligere, både privat og arbejdsmæssigt, hvor mange arbejder hjemmefra og derfor afholdes langt flere møder via videotelefoni.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Facebook har også mærket dette på Messenger. Faktisk oplyser de i et blogindlæg, at de har oplevet en forøgelse på omkring 100 procent på videosamtaler via Messenger i browseren.

Facebook er nu klar med Messenger som app til Windows og Mac.

Løsningen understøtter video- og gruppechat, som det kendes fra mobilen, og det er også nemt at ”skifte” rundt mellem chatten og andre ting på computeren.

I grove træk er funktionerne i appen lig med dem, der kendes fra Messenger på mobilen. Der mangler dog end-to-end krypterede samtaler, hvilket er det, som Messenger kalder for ”hemmelig samtale” på mobilen. Dermed er sikkerhedsniveauet altså ikke så højt, som det der opnås på mobilen.

Coronakrisen er det nok det mest perfekte tidspunkt for Messenger, at annoncere denne app til PC og Mac, da behovet hos de fleste er langt større nu end tidligere.

Google, Apple, Facebook og Twitter tager coronavirus seriøst

Bruger du videoopkald mere nu end tidligere? Og hvilke/hvilken tjenester bruger du? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Eksklusivt besøg hos Facebooks datacenter i Odense

Mere til historien

Whatsapp er angiveligt den eneste af Facebooks tjenester, der giver end-to-end kryptering. I hvert fald ud fra Android Centrals oplysninger i efteråret 2019. Læs mere om Whatsapp her.

Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Facebook oplever for første gang fald i antal af brugere

For første gang oplevede Facebook i sidste kvartal en nedgang i antallet af daglige brugere. Det kom frem i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet.

(mere…)
Google og Facebook får milliard-bøder

Det franske datatilsyn mener, at det skal være lettere at sige nej til cookies. Derfor har de udstedt bøder til Facebook og Google. 

(mere…)
Nej! Facebook viser ikke kun opslag fra de samme venner

TIP: Et svindelopslag er igen i omløb. Det påstås, at du kun ser opslag fra de samme 25 venner på Facebook. Det er en 'hoax' - altså svindel.

(mere…)
Meta er det nye navn til Facebook-selskabet

Facebook fortsætter med at hedde Facebook, men det bagvedliggende selskab skifter navn til Meta, Inc.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram