iPadOS og iOS 13.4 klar i næste uge

KORT NYT: Apple har i dag oplyst, at de frigiver iPadOS og iOS 13.4 næste tirsdag.

Magic Keyboard til iPad Pro 2020
Magic Keyboard til iPad Pro 2020 (Foto: Apple)

Apple har i dag annonceret, at de frigiver iOS og iPadOS 13.4 til offentligheden i næste uge. Helt præcis udsender de opdateringen tirsdag den 24. marts 2020.

Opdateringen er klar til alle iPad Pro-modeller, iPad Air 2 og nyere, femte generation iPad og nyere og iPad Mini og nyere. iOS 13.4 er også klar til alle de enheder, som understøtter iOS 13. Det skriver MacRumors.com.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

iPadOS 13.4 introducerer trackpad understøttelse på iPads, hvilket særligt er målrettet det kommende Magic Keyboard, som vil være tilbehør til iPad Pro. Apple har bekræftet, at alle iPads med iOS 13.4 vil kunne tilsluttes Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 og en tredje-parts mus via Bluetooth eller USB.

Det nye Magic Keyboard til iPad Pro er ikke klar før omkring maj måned. Hvor det lander i handlen. Du kan købe Magic Keyboard til 2.599 kroner for det til 11 tommer iPad Pro, mens det koster 2.999 kroner for det til 12,9 tommer iPad Pro. Magic Keyboard kommer med layout til mere end 30 sprog.

Du kan læse mere om den nye iPad Pro, som Apple netop har lanceret her.

Ny iPad Pro er en computer eller?

Mere til historien

For at sikre valid info om coronavirus, så har Apple valgt, at de vil vurdere alle apps, som er relateret til coronavius i App Store, ekstra kritisk.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
iPhone 12-stråling: Apple løser fejlen

Apple vil frigive en softwareopdatering, som ændrer de ulovlige SAR-værdier, der er målt i Frankrig på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram