iPadOS og iOS 13.4 klar i næste uge

0

KORT NYT: Apple har i dag oplyst, at de frigiver iPadOS og iOS 13.4 næste tirsdag.

Magic Keyboard til iPad Pro 2020
Magic Keyboard til iPad Pro 2020 (Foto: Apple)

Apple har i dag annonceret, at de frigiver iOS og iPadOS 13.4 til offentligheden i næste uge. Helt præcis udsender de opdateringen tirsdag den 24. marts 2020.

Opdateringen er klar til alle iPad Pro-modeller, iPad Air 2 og nyere, femte generation iPad og nyere og iPad Mini og nyere. iOS 13.4 er også klar til alle de enheder, som understøtter iOS 13. Det skriver MacRumors.com.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

iPadOS 13.4 introducerer trackpad understøttelse på iPads, hvilket særligt er målrettet det kommende Magic Keyboard, som vil være tilbehør til iPad Pro. Apple har bekræftet, at alle iPads med iOS 13.4 vil kunne tilsluttes Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 og en tredje-parts mus via Bluetooth eller USB.

Det nye Magic Keyboard til iPad Pro er ikke klar før omkring maj måned. Hvor det lander i handlen. Du kan købe Magic Keyboard til 2.599 kroner for det til 11 tommer iPad Pro, mens det koster 2.999 kroner for det til 12,9 tommer iPad Pro. Magic Keyboard kommer med layout til mere end 30 sprog.

Du kan læse mere om den nye iPad Pro, som Apple netop har lanceret her.

Ny iPad Pro er en computer eller?

Mere til historien

For at sikre valid info om coronavirus, så har Apple valgt, at de vil vurdere alle apps, som er relateret til coronavius i App Store, ekstra kritisk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer