iOS 13.4 kommer måske i denne uge

0

RYGTE: Apple planlægger måske en frigivelse af iOS 13.4 i denne uge, hvis oplysningerne på rygtebørsen holder stik.

Hvis rygterne holder stik, så ser det ud til, at Apple måske vil frigive deres næste større opdatering til iOS 13 i denne uge. Måske endda allerede i morgen tirsdag den 17. marts 2020. Det skriver MacRumors.com.

iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

Screenshots delt af IT Home antyder, at iOS 13.4 vil introducere Apple Pay og Apple Wallet-understøttelse til den kinesiske mobilbetalingstjeneste AliPay. Datoen onsdag den 18. marts nævnes for Kina, hvilket svarer til 17. marts i USA og Danmark.

Foruden iOS 13.4 ventes det også, at Apple frigiver nye softwareopdateringer til de øvrige Apple enheder. Dermed kan man altså forvente iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 og macOS 10.15.4.

Det er dog uvist om disse planer vil blive ”overholdt” nu, hvor der generelt er en masse ændringer rundt om i verden på grund af coronakrisen.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

I januar var det mere end 70 procent af alle iPads og iPhones, som havde iOS 13 og iPadOS 13 installeret på deres enheder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple udsendte de første betaversioner af iOS og iPadOS 13.4 den 5. februar 2020. Det betyder altså, at den har været ude til test i omkring 6 ugers tid.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer