iOS 13.4 kommer måske i denne uge

RYGTE: Apple planlægger måske en frigivelse af iOS 13.4 i denne uge, hvis oplysningerne på rygtebørsen holder stik.

Hvis rygterne holder stik, så ser det ud til, at Apple måske vil frigive deres næste større opdatering til iOS 13 i denne uge. Måske endda allerede i morgen tirsdag den 17. marts 2020. Det skriver MacRumors.com.

iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

Screenshots delt af IT Home antyder, at iOS 13.4 vil introducere Apple Pay og Apple Wallet-understøttelse til den kinesiske mobilbetalingstjeneste AliPay. Datoen onsdag den 18. marts nævnes for Kina, hvilket svarer til 17. marts i USA og Danmark.

Foruden iOS 13.4 ventes det også, at Apple frigiver nye softwareopdateringer til de øvrige Apple enheder. Dermed kan man altså forvente iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 og macOS 10.15.4.

Det er dog uvist om disse planer vil blive ”overholdt” nu, hvor der generelt er en masse ændringer rundt om i verden på grund af coronakrisen.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

I januar var det mere end 70 procent af alle iPads og iPhones, som havde iOS 13 og iPadOS 13 installeret på deres enheder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple udsendte de første betaversioner af iOS og iPadOS 13.4 den 5. februar 2020. Det betyder altså, at den har været ude til test i omkring 6 ugers tid.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram