iOS 13.4 kommer måske i denne uge

RYGTE: Apple planlægger måske en frigivelse af iOS 13.4 i denne uge, hvis oplysningerne på rygtebørsen holder stik.

Hvis rygterne holder stik, så ser det ud til, at Apple måske vil frigive deres næste større opdatering til iOS 13 i denne uge. Måske endda allerede i morgen tirsdag den 17. marts 2020. Det skriver MacRumors.com.

iOS 14 bringer måske en ny hjemmeskærm med sig

Screenshots delt af IT Home antyder, at iOS 13.4 vil introducere Apple Pay og Apple Wallet-understøttelse til den kinesiske mobilbetalingstjeneste AliPay. Datoen onsdag den 18. marts nævnes for Kina, hvilket svarer til 17. marts i USA og Danmark.

Foruden iOS 13.4 ventes det også, at Apple frigiver nye softwareopdateringer til de øvrige Apple enheder. Dermed kan man altså forvente iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 og macOS 10.15.4.

Det er dog uvist om disse planer vil blive ”overholdt” nu, hvor der generelt er en masse ændringer rundt om i verden på grund af coronakrisen.

iOS 14 bringer en masse spændende nyheder

I januar var det mere end 70 procent af alle iPads og iPhones, som havde iOS 13 og iPadOS 13 installeret på deres enheder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple udsendte de første betaversioner af iOS og iPadOS 13.4 den 5. februar 2020. Det betyder altså, at den har været ude til test i omkring 6 ugers tid.

Læs også:
iOS 14 udsletter ingen iOS 13-modeller

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram