Google lukker ned for aprilsnar

0

Af hensyn til “alle dem, der kæmper mod covid-19-pandemien” bliver der ingen spidsfindige og løgnagtige historie fra Google 1. april.

Vi tjekker i højere og højere grad nyhederne på smartphonen frem for den klassiske stationære computer.

Det stiller krav til brugeren, når der skal swipes mellem troværdige nyheder og kilder – og ikke mindst medier.

Nu tager Google ingen chancer og har udstedt et dekret der gælder 1. april 2020 og de ofte meget opfindsomme og spidsfindige aprilsnar-jokes.

Det er Computerworld, der med det troværdige amerikanske onlinemedie for finans- og forretningsnyheder, Business Insider som kilde, fortæller, at det er marketingchef Lorraine Twohill hos Google, som i en mail til de mange tusinde ansatte skriver, at restriktionen sker af hensyn til “alle dem, der kæmper mod covid-19-pandemien”.

Forbuddet gælder alle techgigantens afdelinger.

Det kan man så ærgre sig over. Den 1. april har ellers været en legeplads for de løsslupne i Googles organisation.

Sådan bekæmper Google falske corona-nyheder

Kampen mod corona er vigtigst

Lorraine Twohill kalder i sin mail Googles indsats imod coronavirussen covid-19 for “vores højeste mål” og skriver ifølge Computerworld, at næste april “uden tvivl vil være en del lysere end denne”.

USA og dermed også Google er også i disse dage under et gevaldigt pres fra den omsiggribende virus.

Således var der tirsdag morgen dansk tid (31. marts 2020, red.) registreret 3.040 døde som følge af coronavirus. Det er det respekterede universitet Johns Hopkins University som står for tallene. Universitetet har også registreret over 164.000 smittetilfælde.

Mandag oplyste koordinatoren for Det Hvide Hus’ særlige indsats mod coronavirus desuden, at hvis USA håndterer coronaviruskrisen “stort set perfekt”, vil under 200.000 mennesker dø.

Mere til historien

Meremobil har tidligere skrevet om alverdens aprilsnar og i en artikel fra 2015, skriver Mike Forde, at i 2010 skrev Computerworld en aprilsnar om Hjem-Is, som skulle levere 4G-internet gennem hotspots på isbilerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer