Sony Xperia L4 – prisbillig mobil med triplekamera

Sony Xperia L4 er en ny prisbillig smartphone, der kommer med stor 6,2” skærm, stort batteri, hurtigopladning og triplekamera. Læs mere om Xperia L4 her.

Sony Xperia L4 (Foto: Sony)
Sony Xperia L4 (Foto: Sony)

Sony er klar med en ny entry level-smartphone, hvor der er fokus på underholdning. Navnet er Sony Xperia L4.

Telefonen kommer med en 6,2 tommer HD+ skærm med 21:9 format.

Sony fordoblede smartphone-salget

Derudover har den Side Sense-funktionen, hvilket gør det muligt let og hurtigt at tilgå dine apps. Vores tidligere tests vider dog, at Side Sense er noget der kræver en del øvelse at indarbejde i ens daglige rutiner.

Xperia L4 er den første mobil i L-serien, som kommer med et triplekamera. Hovedsensoren er på 13 megapixels, mens ultravidvinkelobjektivet er på 5 megapixels og dybdeobjektivet er på 2 megapixels. Dermed kan du blandt andet tage billeder med bokeh-effekt (sløret baggrund) samt skifte mellem vidvinkel og ultra-vidvinkel.

Frontkameraet har en opløsning på 8 megapixels.

Derudover får du 3 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Sony Xperia L4 specifikationer

  • 6,2 tommer 21:9 HD+ LCD
  • Processor: MT6762
  • RAM: 3 GB
  • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
  • Kamera: Triple med følgende linser 13 MP Wide PDAP, 5 MP Ultra Wide, 2 MP depth
  • Frontkamera: 8 megapixels
  • Audio: Audio Jack
  • Batteri: 3.580 mAh
  • Farver: Black, Blue

Batteriet giver mulighed for, at du uden problemer kan komme igennem en dag uden at løbe tør for strøm. Batteriet er på 3.580 mAh og derudover understøtter telefonen hurtigopladning.

Telefonen overvåges under opladning af Sonys Xperia Adaptive Charging-funktion, hvilket sikrer batteriet ikke overbelastes under opladning.

Sony Xperia L4 kommer i handlen i slutningen af april i farverne sort og blå. Og præcis som sidste års model, Sony Xperia L3, så er den vejledende pris på Xperia L4 også 1.499 kroner uden abonnement.

Sony Xperia L3 – begyndermobil med fokus på underholdning

Mere til historien

Sony aflyste deres tilstedeværelse på Mobile World Congress, som senere helt blev aflyst. I stedet afholder Sony presseevent på YouTube mandag den 24. februar 2020. Her ventes det, at de vil offentliggøre en ny topmodel.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram