Samsung Galaxy S20 Ultra får allerede marts opdatering

Før den officielle salgsstart af Galaxy S20-serien udsendes nu sikkerhedsopdateringerne for marts samt en kamerarettelse til Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har udsendt deres nyeste og største topmodel til dato, Galaxy S20 Ultra. Du får en skærm på 6,9 tommer og 120 Hz-opdateringshastighed på skærmen. Derudover kommer den med et quad-kamera, hvor hovedkameraet er på 108 megapixels.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Netop nu er udrulningen af opdateringen for marts på vej ud til enheder i Sydkorea. Det er firmware version G988NKSU1ATBR. Det ventes også, at opdateringen indenfor få dage vil være klar i andre lande. Foruden at være en sikkerhedsopdateringen, så løser den også nogle små kamera-issues. Det skriver Tizen Help.

Det er uvist præcis hvilke kameraforbedringer, som opdateringen indeholder. Vi har endnu ikke modtaget opdateringen på vores testeksemplar.

Galaxy S20 Ultra har salgsstart i de første lande fredag den 6. marts, mens vi i Danmark må væbne os med tålmodighed til fredag den 13. marts. Priserne på de nye Samsung-modeller starter ved 6.999 kroner og når op til 10.499 kroner uden abonnement alt efter hvilken model og variant du vælger.

Du kan mens du venter på, at telefonen kommer i handlen herhjemme læse vores første indtryk af telefonen og se videoen herunder.

Samsung Galaxy S20 Ultra - de første indtryk

Første kig på Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra

Mere til historien

Samsung er generelt blevet hurtigere til at udsende opdateringer end de har været. Med Galaxy S10 og Galaxy Note 10 så vi eksempelvis, at den fik Android 10 hurtigere end Samsung tidligere har udsendt store Android-opdateringer.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram