Samsung Galaxy S20 Ultra får allerede marts opdatering

Før den officielle salgsstart af Galaxy S20-serien udsendes nu sikkerhedsopdateringerne for marts samt en kamerarettelse til Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har udsendt deres nyeste og største topmodel til dato, Galaxy S20 Ultra. Du får en skærm på 6,9 tommer og 120 Hz-opdateringshastighed på skærmen. Derudover kommer den med et quad-kamera, hvor hovedkameraet er på 108 megapixels.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Netop nu er udrulningen af opdateringen for marts på vej ud til enheder i Sydkorea. Det er firmware version G988NKSU1ATBR. Det ventes også, at opdateringen indenfor få dage vil være klar i andre lande. Foruden at være en sikkerhedsopdateringen, så løser den også nogle små kamera-issues. Det skriver Tizen Help.

Det er uvist præcis hvilke kameraforbedringer, som opdateringen indeholder. Vi har endnu ikke modtaget opdateringen på vores testeksemplar.

Galaxy S20 Ultra har salgsstart i de første lande fredag den 6. marts, mens vi i Danmark må væbne os med tålmodighed til fredag den 13. marts. Priserne på de nye Samsung-modeller starter ved 6.999 kroner og når op til 10.499 kroner uden abonnement alt efter hvilken model og variant du vælger.

Du kan mens du venter på, at telefonen kommer i handlen herhjemme læse vores første indtryk af telefonen og se videoen herunder.

Samsung Galaxy S20 Ultra - de første indtryk

Første kig på Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra

Mere til historien

Samsung er generelt blevet hurtigere til at udsende opdateringer end de har været. Med Galaxy S10 og Galaxy Note 10 så vi eksempelvis, at den fik Android 10 hurtigere end Samsung tidligere har udsendt store Android-opdateringer.

Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram