Netflix dropper 30 dages prøveperiode

2

Det er ikke længere muligt at prøve Netflix gratis i 30 dage før man binder sig til et abonnement. Netflix har afskaffet prøveperioden i Danmark.

Netflix TV remote
(Foto: Andrés Rodríguez)

Siden Netflix startede, har det været muligt at prøve tjenesten gratis i 30 dage inden man var bundet til et abonnement. Det er nu slut.

Disse film og serier så danskerne på Netflix i 2019

Netflix har forsøgt sig med prøveperioder af forskellig varighed, men nu er det altså helt slut.

-”Der tilbydes i øjeblikket ikke gratis prøveperioder i dit land. For at starte dit nye medlemskab skal du gå til Netflix.com, vælge det abonnement og betalingsmåde, der passer dig bedst,” lyder det fra Netflix Danmark til Flatpanels.dk. Dermed er det altså bekræftet, at det ikke længere er muligt at få en gratis prøveperiode i Danmark.

INFO: Der kan muligvis være penge at spare, ved at vælge et mobilabonnement der kombinerer data, tale og streaming. Tjek aktuelle streamingabonnementer her %%%%

Flere lande er lukket ned

Det er dog ikke kun i Danmark, at det ikke længere er muligt. Flatpanels har undersøgt sagen nærmere og oplyser, at det altså er tilfældet for en række andre europæiske lande. Ligesom os må blandt andet Norge, Sverige, Holland, Belgien, Spanien, Italien, Frankrig og Storbritannien undvære den gratis prøveperiode.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Tyskland tilbyder stadigvæk en prøveperiode, hvilket måske er fordi streaming endnu ikke er så udbredt på det tyske marked, som eksempelvis i Danmark.

I stedet for en gratis prøveperiode tyder det på, at der i fremtiden vil blive eksperimenteret med forskellige rabatter. Det kan være man eksempelvis får første måned til det store Netflix 4K HDR-abonnement til standard-prisen. Dette er selvfølgelig for, at flest brugere skal vælge dette abonnement.

Du kan vælge tre forskellige Netflix-abonnementer, der koster henholdsvis 79 kroner (Basic), 99 kroner (Standard) og 129 kroner (Premium) om måneden.

Prisen på streamingtjenester vil stige

Mere til historien

At vi i Danmark nu mister den gratis prøveperiode, er heller ikke en kæmpe nyhed, da Netflix siden slutningen af 2019 har udfaset den i visse lande. Og nu er det altså blevet Danmarks tur.

Læs også:
GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer