Netflix dropper 30 dages prøveperiode

Det er ikke længere muligt at prøve Netflix gratis i 30 dage før man binder sig til et abonnement. Netflix har afskaffet prøveperioden i Danmark.

Netflix TV remote
(Foto: Andrés Rodríguez)

Siden Netflix startede, har det været muligt at prøve tjenesten gratis i 30 dage inden man var bundet til et abonnement. Det er nu slut.

Disse film og serier så danskerne på Netflix i 2019

Netflix har forsøgt sig med prøveperioder af forskellig varighed, men nu er det altså helt slut.

-”Der tilbydes i øjeblikket ikke gratis prøveperioder i dit land. For at starte dit nye medlemskab skal du gå til Netflix.com, vælge det abonnement og betalingsmåde, der passer dig bedst,” lyder det fra Netflix Danmark til Flatpanels.dk. Dermed er det altså bekræftet, at det ikke længere er muligt at få en gratis prøveperiode i Danmark.

INFO: Der kan muligvis være penge at spare, ved at vælge et mobilabonnement der kombinerer data, tale og streaming. Tjek aktuelle streamingabonnementer her Sponseret link

Flere lande er lukket ned

Det er dog ikke kun i Danmark, at det ikke længere er muligt. Flatpanels har undersøgt sagen nærmere og oplyser, at det altså er tilfældet for en række andre europæiske lande. Ligesom os må blandt andet Norge, Sverige, Holland, Belgien, Spanien, Italien, Frankrig og Storbritannien undvære den gratis prøveperiode.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Tyskland tilbyder stadigvæk en prøveperiode, hvilket måske er fordi streaming endnu ikke er så udbredt på det tyske marked, som eksempelvis i Danmark.

I stedet for en gratis prøveperiode tyder det på, at der i fremtiden vil blive eksperimenteret med forskellige rabatter. Det kan være man eksempelvis får første måned til det store Netflix 4K HDR-abonnement til standard-prisen. Dette er selvfølgelig for, at flest brugere skal vælge dette abonnement.

Du kan vælge tre forskellige Netflix-abonnementer, der koster henholdsvis 79 kroner (Basic), 99 kroner (Standard) og 129 kroner (Premium) om måneden.

Prisen på streamingtjenester vil stige

Mere til historien

At vi i Danmark nu mister den gratis prøveperiode, er heller ikke en kæmpe nyhed, da Netflix siden slutningen af 2019 har udfaset den i visse lande. Og nu er det altså blevet Danmarks tur.

Læs også:
GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Netflix sender spil op på tv'et

Netflix er klar med en app, der forvandler din mobiltelefon til en spilcontroller.

(mere…)
Mens Netflix brager frem: Bliver Viaplay solgt?

Mens Viaplay er i strid modvind blæser vinden Netflix' kamp mod log-in-deling i en succesfuld retning.

(mere…)
Nu kan du flytte din Netflix-profil til en ny konto

Skal du flytte hjemmefra eller er du gået fra kæresten? Så frygt ej - du kan nu nemt flytte din Netflix-profil til en ny konto.

(mere…)
Netflix tvinger reklame-abonnement igennem

Enten betaler du den dyre pris, ellers skal du se reklamer. Der er ingen vej imellem.

(mere…)
Kampen virker: Brugerne vælter ind

Netflix oplever bemærkelsesværdig vækst i USA som følge af deres seneste initiativ!

(mere…)
Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram