MobilePay på vej med billigere alternativ til Betalingsservice

MobilePay har fået fat i danskerne på flere punkter, men nu vil de også kapre kunder fra Nets. Dette vil de gøre med et billigere alternativ til Betalingsservice.

MobilePay arbejder på at kunne tilbyde et billigere alternativ til Nets Betalingsservice, som de fleste kender i dag. Det skriver Børsen.

I dag kræver Nets Betalingsservice 4,25 kroner per overførsel. Men MobilePay vil være billigere og det oplyses, at de kun vil kræve mellem 1 krone og 2,75 kroner per overførsel.

MobilePay er klar med ‘pengegaver’ – men det koster

Grunden til MobilePay kan gøre det så meget billigere er, ifølge Børsen, fordi pengene opkræves direkte fra kontoen fremfor kreditkortet. Denne ændring kan være med til at reducere prisen med op til hele 80 procent.

-”Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay i Danmark, til Børsen.

MobilePay runder 100 milliarder kroner i overførsler i 2019

Forventningen er, at MobilePay vil kapre 240.000 nye kunder det kommende år, hvilket vil betyde en fordobling af antallet af kunder hos MobilePay.

Mere til historien

Ifølge Børsen vil Nordea være den første bank i Danmark, som tilbyder kunderne at benytte alternativet til Betalingsservice. Flere banker vil dog følge trop.

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
MobilePay-direktør stopper

Den danske direktør stopper nu hos MobilePay, hvilket oplyses dagen efter han udtalte, at der kan komme brugerbetaling på tale.

(mere…)
MobilePay får måske brugerbetaling

Det er måske snart slut med at bruge MobilePay gratis. Nye indtægtsmodeller overvejes.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram