MobilePay på vej med billigere alternativ til Betalingsservice

MobilePay har fået fat i danskerne på flere punkter, men nu vil de også kapre kunder fra Nets. Dette vil de gøre med et billigere alternativ til Betalingsservice.

MobilePay arbejder på at kunne tilbyde et billigere alternativ til Nets Betalingsservice, som de fleste kender i dag. Det skriver Børsen.

I dag kræver Nets Betalingsservice 4,25 kroner per overførsel. Men MobilePay vil være billigere og det oplyses, at de kun vil kræve mellem 1 krone og 2,75 kroner per overførsel.

MobilePay er klar med ‘pengegaver’ – men det koster

Grunden til MobilePay kan gøre det så meget billigere er, ifølge Børsen, fordi pengene opkræves direkte fra kontoen fremfor kreditkortet. Denne ændring kan være med til at reducere prisen med op til hele 80 procent.

-”Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay i Danmark, til Børsen.

MobilePay runder 100 milliarder kroner i overførsler i 2019

Forventningen er, at MobilePay vil kapre 240.000 nye kunder det kommende år, hvilket vil betyde en fordobling af antallet af kunder hos MobilePay.

Mere til historien

Ifølge Børsen vil Nordea være den første bank i Danmark, som tilbyder kunderne at benytte alternativet til Betalingsservice. Flere banker vil dog følge trop.

20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

(mere…)
MobilePay har sat ny rekord for flest overførsler

KORT NYT: Den danske mobilbetalingsapp MobilePay har hen over sommeren oplevet stor fremgang i antallet af transaktioner. Juni er ny rekord.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram