MobilePay på vej med billigere alternativ til Betalingsservice

15

MobilePay har fået fat i danskerne på flere punkter, men nu vil de også kapre kunder fra Nets. Dette vil de gøre med et billigere alternativ til Betalingsservice.

MobilePay arbejder på at kunne tilbyde et billigere alternativ til Nets Betalingsservice, som de fleste kender i dag. Det skriver Børsen.

I dag kræver Nets Betalingsservice 4,25 kroner per overførsel. Men MobilePay vil være billigere og det oplyses, at de kun vil kræve mellem 1 krone og 2,75 kroner per overførsel.

MobilePay er klar med ‘pengegaver’ – men det koster

Grunden til MobilePay kan gøre det så meget billigere er, ifølge Børsen, fordi pengene opkræves direkte fra kontoen fremfor kreditkortet. Denne ændring kan være med til at reducere prisen med op til hele 80 procent.

-”Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay i Danmark, til Børsen.

MobilePay runder 100 milliarder kroner i overførsler i 2019

Forventningen er, at MobilePay vil kapre 240.000 nye kunder det kommende år, hvilket vil betyde en fordobling af antallet af kunder hos MobilePay.

Mere til historien

Ifølge Børsen vil Nordea være den første bank i Danmark, som tilbyder kunderne at benytte alternativet til Betalingsservice. Flere banker vil dog følge trop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer