MobilePay på vej med billigere alternativ til Betalingsservice

MobilePay har fået fat i danskerne på flere punkter, men nu vil de også kapre kunder fra Nets. Dette vil de gøre med et billigere alternativ til Betalingsservice.

MobilePay arbejder på at kunne tilbyde et billigere alternativ til Nets Betalingsservice, som de fleste kender i dag. Det skriver Børsen.

I dag kræver Nets Betalingsservice 4,25 kroner per overførsel. Men MobilePay vil være billigere og det oplyses, at de kun vil kræve mellem 1 krone og 2,75 kroner per overførsel.

MobilePay er klar med ‘pengegaver’ – men det koster

Grunden til MobilePay kan gøre det så meget billigere er, ifølge Børsen, fordi pengene opkræves direkte fra kontoen fremfor kreditkortet. Denne ændring kan være med til at reducere prisen med op til hele 80 procent.

-”Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay i Danmark, til Børsen.

MobilePay runder 100 milliarder kroner i overførsler i 2019

Forventningen er, at MobilePay vil kapre 240.000 nye kunder det kommende år, hvilket vil betyde en fordobling af antallet af kunder hos MobilePay.

Mere til historien

Ifølge Børsen vil Nordea være den første bank i Danmark, som tilbyder kunderne at benytte alternativet til Betalingsservice. Flere banker vil dog følge trop.

MobilePay satte atter rekorder i Black Week

Endnu engang blev Black Week rekordernes tid for MobilePay. Her blev sat rekord for hele ugen og Black Friday.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
MobilePay er klar med nyt gebyr

Ét gebyr er den nye forretningsmodel for MobilePay, hvor MyShop er en underskudsforretning.

(mere…)
MobilePay presser tusindvis af brugere

Danske Bank er i gang med, at udfase NemID.

(mere…)
Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram