Flere Telenor-kunder bruger mobilen i udlandet

1

KORT NYT: Danskerne roamer løs i udlandet. Ifølge nye tal antallet af kunder, som opholder sig i udlandet i vinterferien steget med næsten 50 procent.

Flere Telenor-kunder er rejst væk i vinterferien (Kilde: Telenor)
Flere Telenor-kunder er rejst væk i vinterferien (Kilde: Telenor)

Andelen af kunder hos Telenor, der har været i udlandet i vinterferieugerne 7 og 8 er steget markant sammenlignet med sidste år.

To børneabonnementer klar fra Telenor

Tal fra Telenor viser, at omkring 18 procent af deres kunder tilbringer vinterferien i udlandet. Det er en stigning på 48,7 procent i forhold til sidste år.

-”Tallene viser tydeligt, at flere danskere i år har foretrukket at søge væk fra Danmark i vinterferien. For nærmest alle destinationer kan vi se en stigning i antallet af danske Telenor-kunder, som er rejst dertil i uge 7 eller 8. Dette gælder både for de mere populære destinationer i Europa, herunder Spanien, Norge og Frankrig, samt mere eksotiske steder udenfor Europas grænser,” udtaler netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak i en pressemeddelelse.

Telenor-kunder kan også roame gratis i Tyrkiet

Opgørelsen fra Telenor viser også, at størstedelen foretrækker at suse ned ad løjperne i Norge og Sverige. Selvom der også er en del, som har valgt de varmere himmelstrøj.

Telenors tal dækker de 1,6 millioner mobilkunder, at Telenor og CBB netop nu har på det danske marked.

Mere til historien

Telenor gav i sommerferien 2019 deres kunder dobbelt op på data i udlandet, så måske de for alvor fik kunderne lært, at bruge mobilen udenfor landets grænser.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer