To børneabonnementer klar fra Telenor

3

Telenor er klar med to nye abonnementer, som henvender sig til børn og unge. Foruden tale og data til målgruppen er der spærregrænser og forbrugskontrol med i abonnementerne.

Telenor har lanceret to nye abonnementer, der henvender sig til børn under 11 og unge under 18 år.

Abonnementerne indeholder tale og data, der er målrettet til aldersgrupperne og så er der mulighed for spærregrænser og forbrugskontrol. Dette giver forældrene tryghed.

-”Vi har lyttet til vores kunder og kan nu tilbyde to børneabonnementer. De passer perfekt til aldersgrupperne, og vi har indsat en række spærringer og forbrugskontrol, så forældrene trygt kan lade børnene være på,” siger Tor-Arne Fosser, kundedirektør i Telenor.

Telia og Telenor åbner de første master med 5G

Abonnementerne hedder til børn U11 og til unge U18. U11-abonnementet indeholder 2 GB data og 2 timers tale. Børn i denne alder har ofte et lavt forbrug og normalt mest online, hvis de er i nærheden af trådløst internet. Vælger man i stedet til unge U18 abonnementet, så er der 30 GB data og 10 timers tale, samt fri SMS/MMS inkluderet. Begge abonnementer kan også benyttes i udlandet uden bekymring. Roaming fungerer nemlig kun i de lande, som er inkluderet i abonnementerne. Så man slipper for en kæmpe ekstra regning.

Telenors U11- og U18-abonnementer (Kilde: Telenor)
Telenors U11- og U18-abonnementer (Kilde: Telenor)

Spærregrænser på mobilen giver tryghed

Børn får mobiltelefoner tidligere og tidligere. Derfor kan det også være svært for forældrene at være helt trygge – både hvad angår regningen, men også de fristelser, der kan følge med en smartphone.

-”Når børnene får en smartphone, så åbnes døren til mange fristelser. De fristelser har i årenes løb givet mange forældre store overraskelser, når de ser mobilregningen. Derfor har vi sat grænser for, hvad der kan købes med børneabonnementerne, og dermed givet nøglerne til forældrene,” siger Tor-Arne Fosser.

Der er derfor, som standard, pålagt spærring af SMS-betalinger af fysiske varer og indholdstakseret SMS.

Forældrene kan styre barnets ”forbrug” via Mit Telenor-applikationen.

Prisen på de nye abonnementer er 140 kroner om måneden for U18-abonnementet, mens U11-abonnementet koster 90 kroner om måneden.

Mere til historien

Gør man brug af Telenor-abonnementer til flere i husstanden, så kan opnå rabat ved køb af ”Telenor Trin abonnementer”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer