Apple er fortsat verdens største ur-producent

I 2019 blev der solgt 30,7 millioner Apple Watches, hvilket var mere end hele Swiss Watch Industry solgte til sammen af deres forskellige brands.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular) (Foto: Apple)

Apple Watch er populært og uden sammenligning det mest populære smartwatch på markedet. Men faktisk er det også verdens mest solgte ur. End ikke Rolex sælger ligeså mange ure om året, som Apple gør.

Ifølge data fra analysefirmaet Strategy Analytics, så solgte Apple flere smartwatches end Swiss Watch Industry solgte enheder i alt på tværs af brands. Det estimeres, at Apple solgte 30,7 millioner enheder af Apple Watch på verdensplan i 2019. Dette er 36 procent mere end det estimerede salg for 2018. Det skriver MacRumors.com.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Swiss Watch Industry estimeres til at have solgt 21,1 millioner enheder i 2019, hvilket er en nedgang på 13 procent i forhold til 2018, hvor det blev estimeret til et salg på 24,2 millioner enheder fra dem.

Apple Watch har særlig stor popularitet i Nordamerika, Vesteuropa og Asien.

Det ser derfor også ud til, at flere af de klassiske urproducenter mister markedsandele. Apple Watch appellerer til en anden og yngre målgruppe.

Apple offentliggør ikke selv længere salgstal for deres forskellige produktkategorier. Derfor er salgstallene ”gætterier” og estimater.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

(Kilde: Strategy Analytics)
(Kilde: Strategy Analytics)

Tror du, at tiden er ved at løbe fra ur-producenter som Swatch, Tissot, TAG Heuer og lignende? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Der findes også et væld af forskellige remme, som kan ændre designet på Apple Watch markant. Men det forskellige design er langt fra det vigtigste ved Apple Watch, det er derimod nogle af de smart teknologier, som er i uret. Apple Watch har været med til at redde livet på en nordmand.

Apple i modvind med nye iPhone-covers

Apple har i mange år solgt covers til iPhones i læder, men dette er slut nu. Men de covers, som erstatter lædercovers får høvl.

(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram