Apple er fortsat verdens største ur-producent

I 2019 blev der solgt 30,7 millioner Apple Watches, hvilket var mere end hele Swiss Watch Industry solgte til sammen af deres forskellige brands.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular) (Foto: Apple)

Apple Watch er populært og uden sammenligning det mest populære smartwatch på markedet. Men faktisk er det også verdens mest solgte ur. End ikke Rolex sælger ligeså mange ure om året, som Apple gør.

Ifølge data fra analysefirmaet Strategy Analytics, så solgte Apple flere smartwatches end Swiss Watch Industry solgte enheder i alt på tværs af brands. Det estimeres, at Apple solgte 30,7 millioner enheder af Apple Watch på verdensplan i 2019. Dette er 36 procent mere end det estimerede salg for 2018. Det skriver MacRumors.com.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Swiss Watch Industry estimeres til at have solgt 21,1 millioner enheder i 2019, hvilket er en nedgang på 13 procent i forhold til 2018, hvor det blev estimeret til et salg på 24,2 millioner enheder fra dem.

Apple Watch har særlig stor popularitet i Nordamerika, Vesteuropa og Asien.

Det ser derfor også ud til, at flere af de klassiske urproducenter mister markedsandele. Apple Watch appellerer til en anden og yngre målgruppe.

Apple offentliggør ikke selv længere salgstal for deres forskellige produktkategorier. Derfor er salgstallene ”gætterier” og estimater.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

(Kilde: Strategy Analytics)
(Kilde: Strategy Analytics)

Tror du, at tiden er ved at løbe fra ur-producenter som Swatch, Tissot, TAG Heuer og lignende? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Der findes også et væld af forskellige remme, som kan ændre designet på Apple Watch markant. Men det forskellige design er langt fra det vigtigste ved Apple Watch, det er derimod nogle af de smart teknologier, som er i uret. Apple Watch har været med til at redde livet på en nordmand.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram