Apple er fortsat verdens største ur-producent

4

I 2019 blev der solgt 30,7 millioner Apple Watches, hvilket var mere end hele Swiss Watch Industry solgte til sammen af deres forskellige brands.

Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular) (Foto: Apple)

Apple Watch er populært og uden sammenligning det mest populære smartwatch på markedet. Men faktisk er det også verdens mest solgte ur. End ikke Rolex sælger ligeså mange ure om året, som Apple gør.

Ifølge data fra analysefirmaet Strategy Analytics, så solgte Apple flere smartwatches end Swiss Watch Industry solgte enheder i alt på tværs af brands. Det estimeres, at Apple solgte 30,7 millioner enheder af Apple Watch på verdensplan i 2019. Dette er 36 procent mere end det estimerede salg for 2018. Det skriver MacRumors.com.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Swiss Watch Industry estimeres til at have solgt 21,1 millioner enheder i 2019, hvilket er en nedgang på 13 procent i forhold til 2018, hvor det blev estimeret til et salg på 24,2 millioner enheder fra dem.

Apple Watch har særlig stor popularitet i Nordamerika, Vesteuropa og Asien.

Det ser derfor også ud til, at flere af de klassiske urproducenter mister markedsandele. Apple Watch appellerer til en anden og yngre målgruppe.

Apple offentliggør ikke selv længere salgstal for deres forskellige produktkategorier. Derfor er salgstallene ”gætterier” og estimater.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

(Kilde: Strategy Analytics)
(Kilde: Strategy Analytics)

Tror du, at tiden er ved at løbe fra ur-producenter som Swatch, Tissot, TAG Heuer og lignende? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Der findes også et væld af forskellige remme, som kan ændre designet på Apple Watch markant. Men det forskellige design er langt fra det vigtigste ved Apple Watch, det er derimod nogle af de smart teknologier, som er i uret. Apple Watch har været med til at redde livet på en nordmand.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer