Motorola One Hyper – pris og tilgængelighed

Motorola offentliggjorde telefonen One Hyper i slutningen af sidste år, men nu er de klar med pris og tilgængelighed. Se det her.

Motorola One Hyper (Foto: Motorola)
Motorola One Hyper (Foto: Motorola)

Motorola offentliggjorde deres seneste model, One Hyper, i starten af december 2019. Dengang var meldingen, at prisen vejledende ville være 2.699 kroner uden abonnement. Mens salgsstarten endnu ikke var præciseret.

Motorola One Hyper – med utroligt batteri og ny opladeteknologi

Nu er Motorola endelig klar med en udmelding om salgsstart og forhandlere. Og du skal ikke vente længe. Allerede fra dags dato kan du forudbestille dit eksemplar af One Hyper hos Telia, Callme, 3, Oister, ProShop.dk og Elgiganten. Mens den endelige salgsstart er mandag den 3. februar 2020.

One Hyper kommer med 6,5 tommer skærm og har et pop-up kamera på 32 megapixels. Mens hovedkameraet er på 64 megapixels. Begge kameraer har Night Vision og Quad Pixel-teknologi, hvilket er med til at forbedre billederne i mørke.

Kameraet på bagsiden er i øvrigt et dualkamera, hvor der også er en 16 megapixels ultra vidvinkel linse.

Telefonen kommer i farverne Fresh Orchid og Deep Sea Blue.

Er du ikke til bloatware, så kan du glæde dig over, at den kommer med en stock Android version med meget få tilpasninger. Derudover har den Qualcomm Snapdragon 675 processor, dual-SIM, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Android 10 og et batteri på 4.000 mAh.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Batteriet understøtter 45W Hyper Charge (hurtig opladning), der medfølger dog kun en 27W oplader i æsken. Ønsker man at gøre brug af 45W hurtig opladning, så skal dette tilkøbes, som ekstra tilbehør, fra tredjepart.

Du finder dagsaktuelle priser på Motorola One Hyper på Sponseret link Pricerunner.dk.

Mine første indtryk af Motorola One Hyper

Mere til historien

Motorola One Hyper er ikke den eneste model fra Motorola, som er på vej. Den foldbare klaptelefon Motorola Razr har nemlig dansk salgsstart fredag den 24. januar 2020. Du kan se vores første indtryk af Motorola Razr her.

Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Motorola Moto G73 test | Lavpris mobil gjort rigtigt

TEST: Motorola mestrer at lave telefoner til lave priser, men rammer de rigtigt med Motorola Moto G73? Jeg har undersøgt det nærmere.

(mere…)
Motorola Edge 40 – billigere men ikke meget ringere

Motorola har lanceret en billigere version af Edge 40 Pro. Se detaljerne om Edge 40 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram