Motorola One Hyper – pris og tilgængelighed

5

Motorola offentliggjorde telefonen One Hyper i slutningen af sidste år, men nu er de klar med pris og tilgængelighed. Se det her.

Motorola One Hyper (Foto: Motorola)
Motorola One Hyper (Foto: Motorola)

Motorola offentliggjorde deres seneste model, One Hyper, i starten af december 2019. Dengang var meldingen, at prisen vejledende ville være 2.699 kroner uden abonnement. Mens salgsstarten endnu ikke var præciseret.

Motorola One Hyper – med utroligt batteri og ny opladeteknologi

Nu er Motorola endelig klar med en udmelding om salgsstart og forhandlere. Og du skal ikke vente længe. Allerede fra dags dato kan du forudbestille dit eksemplar af One Hyper hos Telia, Callme, 3, Oister, ProShop.dk og Elgiganten. Mens den endelige salgsstart er mandag den 3. februar 2020.

One Hyper kommer med 6,5 tommer skærm og har et pop-up kamera på 32 megapixels. Mens hovedkameraet er på 64 megapixels. Begge kameraer har Night Vision og Quad Pixel-teknologi, hvilket er med til at forbedre billederne i mørke.

Kameraet på bagsiden er i øvrigt et dualkamera, hvor der også er en 16 megapixels ultra vidvinkel linse.

Telefonen kommer i farverne Fresh Orchid og Deep Sea Blue.

Er du ikke til bloatware, så kan du glæde dig over, at den kommer med en stock Android version med meget få tilpasninger. Derudover har den Qualcomm Snapdragon 675 processor, dual-SIM, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Android 10 og et batteri på 4.000 mAh.

Ikonet Motorola Razr er tilbage – nu folder skærmen

Batteriet understøtter 45W Hyper Charge (hurtig opladning), der medfølger dog kun en 27W oplader i æsken. Ønsker man at gøre brug af 45W hurtig opladning, så skal dette tilkøbes, som ekstra tilbehør, fra tredjepart.

Du finder dagsaktuelle priser på Motorola One Hyper på %%%% Pricerunner.dk.

Mine første indtryk af Motorola One Hyper

Mere til historien

Motorola One Hyper er ikke den eneste model fra Motorola, som er på vej. Den foldbare klaptelefon Motorola Razr har nemlig dansk salgsstart fredag den 24. januar 2020. Du kan se vores første indtryk af Motorola Razr her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer