Jabra Elite Active 75t og Elite 45h er lanceret

Jabra er klar med Elite Active 75t som er 22 procent mindre end det anmelderroste Elite Active 65t. Jabra har også lanceret Elite 45h. Læs mere her.

Jabra Elite Active 75t (Foto: Jabra)
Jabra Elite Active 75t (Foto: Jabra)

Jabra har benyttet CES-messen i Las Vegas til, at annoncere deres nye headsets Jabra Elite Active 75t og Jabra Elite 45h.

Særligt Jabra Elite Active 75t er et utrolig spændende produkt. Vi var på MereMobil.dk rigtig glade for forgængeren Jabra Elite Active 65t, som vi testede tilbage i sommeren 2018.

-”Karakteren lander på 5 ud af 6 stjerner og udmærkelsen 'MereMobil.dk anbefaler'. Den sidste stjerne mister Jabra på designet af ladeæsken, som er en stor del af den samlede produktoplevelse,” sådan skrev vi dengang.

ANMELDELSE: Jabra Elite Active 65t er endnu en vinder

Det nye Jabra Elite Active 75t er også earbuds. De er 22 procent mindre end på Jabra Elite Active 65t.

Derudover får man et headset, som er 100 procent trådløse og vandtætte, samt med en god pasform, skriver Jabra. Headsettet har 7,5 timers batteritid, hvilket kan forlænges med op til 28 timer med opladningsetuiet.

Der ydes 2 års garanti på de vandtæt, sved- og støvafvisende egenskaber. IP-klassificeringen er øget fra IP56 (Jabra Elite Active 65t) til IP57 på Jabra Elite Active 75t.

Det er ikke længe siden, at Jabra sendte Jabra Elite 75t på markedet og i forhold til disse, så er Active-udgangen blevet optimeret til brug under træning. Det har dermed fået en forbedret slidstyrke.

Der er god støjreduktion, som kan slås fra, hvis man ønsker dette. Det sker med HearThrough, som blot aktiveres.

Jabra Elite Active 75t lander hos udvalgte forhandlere i slutningen af første kvartal 2020. Prisen er 1.699 kroner vejledende og headsettet kommer i fire forskellige farver. Disse er Navy (februar), Grey (marts) og Sienna og Mint (april).

Jabra Elite 45h – nyt prisvenligt headset

Jabra Elite 45h (Foto: Jabra)
Jabra Elite 45h (Foto: Jabra)

Foruden earbuds Elite Active 75t så har Jabra også lanceret on-ear høretelefonerne Elite 45h. Et par meget spændende høretelefoner i en priskategori, som er til at komme til for de fleste.

Der er batteritid på op til 40 timer og de kan på 15 minutters opladning få 8 timers brug.

Elite 45h har Jabra MySound, hvilket er den nye teknologi, som kan være med til at optimere og personliggøre lydoplevelsen. De er de første høretelefoner, der altså har MySound.

VIDEO: Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

Derudover er de designet så de er kompakte, sammenfoldelige og har en let vægt. Desuden har du adgang til stemme-assistent (Amazon Alexa, Siri og Google Assistant) ved blot en berøring.

Jabra Elite 45h kommer i handlen i marts 2020 hos udvalgte forhandlere og får en vejledende pris på 799 kroner. Headsettet vil være tilgængeligt i fem farver – Titanium Black, Black (Best Buy US Exclusive), Gold Beige, Navy og Copper Black (Amazon Exclusive). 

Jabra MySound og MyControl

Elite Active 75t har adgang til Jabra MySound og MyControl. Dette er begge software, som introduceres i andet kvartal 2020.

Jabra MySound bygger på know-how omkring hørelse og teknologi fra søsterselskabet GN Hearing, der producerer høreapparater. Med den nye software ønsker man at individualisere hver enkelt brugers musikoplevelse.

Via Jabra Sound+ appen kan brugeren tilpasse og optimere lytteoplevelsen, så den passer til ens egen høreprofil.

Jabra MyControls er også klar i andet kvartal 2020. MyControls giver brugerne mulighed for kun at anvende én earbud, hvilket muliggør større frihed og forlænget batteritid. Via Jabra Sound+ app kan brugeren konfigurere funktionerne på venstre og højre earbud, så de passer til den enkeltes personlige præferencer.

Mere til historien

Jabra, er en del af GN Group, som er førende udvikler og producent af kommunikations- og lydløsninger. Jabra innoverer med lydløsninger til både erhvervslivet og forbrugerne. Jabra producerer trådløse headsets og headsets med ledning, bærbare og stationære speakerphones samt sportsheadset.

AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram