Google vil måske åbne for Call Recordning

25

Optagelser af telefonsamtaler bliver måske muligt på Android uden en masse ninja-tricks.

Optagelser af telefonsamtaler er ikke en standardfunktion i vores smartphones i dag. Det virker ellers som en åbenlys funktion, da vi i dag kan optage, gemme og dele nærmest alt andet.

Det tyder på, at Google arbejde på at indbygge optagelser af telefonsamtaler i Android.

Supernørderne hos 9to5Google har gravet i den app, der håndterer telefonsamtaler på Android-telefoner. I koden til appen er der fundet spor af en optagefunktion.

I koden ses blandt andet denne linje: <string name=”call_recording_starting_voice”>This call is now being recorded</string>

Tilsyneladende vil Google ikke udelukkede åbne mulighed for optagelser af samtaler. Samtalerne vil også kunne transskriberes. En sådan mulighed findes allerede i dag i appen Google Recorder.

I nedenstående videoklip kan du se et glimt af funktionen som 9to5Google har kunne aktivere.

Fundet i koden til appen bekræfter ikke, at Google rent faktisk vil åbne for call-recording på Android, men det er i hvert fald noget udviklerne hos Google gør sig tanker om og eksperimenterer med.

Google har ikke bekræftet call-recording som en kommende funktion i Android.

Tilbage i 2014 skrev jeg om en dims kaldet Voicebird, der kunne optage samtaler. I praksis blev lyden fra ens Bluetooth-headset sløjfet gennem Voicebird. Det havde desværre den uheldige virkning, at det reducerede lydkvaliteten på samtalen – og hvis der er noget man ikke ønsker, så er det, at modparten i samtalen har vanskeligt ved at høre hvad du siger.

Hvis du har tips til hvordan telefonsamtaler optages, så del dem gerne i kommentarfeltet herunder.

Video fra 9to5Google der viser optagefunktionen

Mere til historien

Hvis du har behov for at optage en telefonsamtale, så kan du benytte forskellige plugins til Skype i desktopversionen. Hvordan lydkvaliteten er kan du høre i denne podcastepisode hvor jeg interviewer Christel Schaldemose (S) som sidder i Europaparlamentet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer