Sådan optager du mobilsamtalen - test af Voicebird

TEST: Har du brug for, at optaget mobilsamtaler, for at huske du snakkede med en om i telefonen? Vi har testet Voicebird.

”Hvad var det nu vi aftalte”? ”Fik jeg sagt noget jeg ikke skulle”? Spørgsmålene er relevante i mange sammenhænge, men svaret er ukendt, for stort set ingen smartphones kan optage samtaler. Selvom der findes flere applikationer, der påstår de kan, er det endnu ikke lykkedes mig at finde en der fungerer. Jeg har kun kunne finde løsninger, som kan optage begge parter. Men det har jeg nu!

Løsningen hedder Voicebird, og er udviklet og produceret i Danmark.

Voicebird

Voicebird

Det er en ekstern enhed, som kommunikerer med headsettet og telefonen via Bluetooth. En stor knap på fronten aktiverer optagelsen, mens endnu et tryk stopper optagelsen. Den seneste samtale kan afspilles ved at trykke to gange på knappen. Nemt at finde ud af og meget effektivt.

Del optagelsen med andre

Når Voicebird tilsluttes computeren overføres lydfilerne til en personlig profil på nettet. Her kan der lyttes til de enkelte samtaler, redigeres og i et skrivefelt, kan der laves transskription, der gemmes sammen med lydklippet.

Du kan også vælge et uddrag fra klippet, og maile det til en kontaktperson. Det er efterfølgende ganske let, at fjerne adgangen igen, hvis ikke du ønsker, at adgangen skal gælde mere.

Lydkvaliteten på klippene er rimelig god, dog ikke i en kvalitet der kan anvendes til andet end blot at lytte til.

Reduceret lydkvalitet

Jeg har under testen oplevet, at lydkvaliteten ved samtaler, har været reduceret i såvel min som modtagerens ende. Jeg tænker, det er fordi lyden sløjfes ind gennem Voicebird-enheden, inden den når headsettet. Faktisk har det ført til, at jeg nogle gange ikke har anvendt Voicebird, selvom jeg havde brug for det, da jeg ville være helt sikker på at modparten i samtalen, tydeligt kunne høre mig.

Parring af headset og telefon er desuden lidt tricky, men med støtte fra den vedlagte vejledning er det lykkedes.

Voicebird henvender sig til alle, der har brug for at dokumentere deres opkald, hvilket åbner for bred anvendelse særligt dele af erhvervslivet, vil have stor glæde af produktet. Jeg har i hvert fald selv i flere år, savnet denne mulighed.

Produktet fås i sort og hvid og kan købes via forskellige netbutikker til omkring 1.400-1.500 kroner inklusive moms. Til den pris skuffer dens billige plastik-udtryk, og jeg er ked af lyden ikke er bedre end tilfældet er.

Alt i alt er Voicebird godkendt og testen slutter med en karakter på 4 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Kun meget få smartphones kan optage mobilsamtaler uden brug af ekstraudstyr.

OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

TEST: Roomba J7+ fra iRobot er den hidtil bedste robotstøvsuger, at jeg har testet. Rengøringen er fin og så ER den smart.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram