Sådan laver du din egen ”Best Nine 2019” på Instagram

TIP: Er du glad for Instagram? Nu kan du lave en ”Best Nine 2019” og se hvilke opslag dine følgere synes bedst om. Sådan laver du ”Best Nine 2019”-collage.

Mine hits i 2019

Instagram "Best Nine 2019" @johngdk (Foto: MereMobil.dk)
Instagram "Best Nine 2019" @johngdk (Foto: MereMobil.dk)

Hvad er dine Instagram-hits?

Hvis du elsker at bruge tid på at se hvad andre deler, samt selv dele billeder på Instagram, så er du helt sikkert stødt på collagen ”Best Nine”. 

OPDATERING: Læs 2021-versionen af Best Nine artiklen her

I denne collage samles de mest populære opslag, som den enkelte bruger har lavet i det forgangne år.

Du kan lave din egen ”Best Nine 2019”. Det gøres hurtigt og nemt via linket https://bestnine.net/en.

De ni mest populære opslag udvælges automatisk ud fra hvilke, som har fået flest likes i det forgangne år.

Instagram har rundet 1 milliard brugere

Foruden du ser hvilke opslag, som flest af dine følgere har trykket like til, så får du også lidt sjove facts. Du får nemlig vished for, hvor aktiv du egentlig er på Instagram. Du kan også se hvor mange opslag du har haft og hvor mange likes, der samlet set har været på dine opslag i det forgangne år.

MereMobil.dk #bestnine

Instagram "Best Nine 2019" @meremobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Instagram "Best Nine 2019" @meremobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk kom på Instagram i 2018 og vi har da også været mere aktive i 2019 end i 2018. I 2018 havde vi 62 opslag og 1.139 likes, mens vi i 2019 har haft 101 opslag og 2.453 likes. Hvis der er noget, som I gerne vil se mere af i vores opslag, så skriv det i kommentarfeltet herunder, så skal vi prøve at opjustere på det.

FØLG MED: Her er MereMobil.dk på Instagram

Din konto skal være åben

Hvis du vil lave en ”Best Nine 2019”-collage, så skal du sikre dig, at din profil/konto er åben for offentligheden. Er den privat, så kan du åbne den kortvarigt imens collagen ”genereres”.

Er du nysgerrig og interesseret i, hvad der hitter for andre, så kan du også søge på deres profiler og se hvad der har været mest populært, hvis profilerne altså er offentlige.

Du kan desuden se tidligere års ”Best Nine”-collager. Mange deler deres collager efterfølgende og benytter hashtagget #2019bestnine.

Aktiver Instagrams nye dark mode på iOS og Android

Du kan følge mig her

Hvis du vil følge mig på Instagram skal du finde “johngdk“. Mine opslag er en blanding af ting fra jobbet og mit privatliv.

Du er velkommen til at kigge indenfor. Og jeg har lige fået en påmindelse om, at der blev delt og liket mindre i 2019 end 2018, så måske jeg skal være lidt mere aktiv i 2020.

MereMobil.dk er også på Instagram, så her kan du også følge lidt med. Du finder vores profil ved at søge på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Instagram har Best Nine, mens Facebook har minder året igennem, som du kan se tilbage på. Generelt er det hyggeligt med disse minder, selvom det ikke er alle minder, der er lige gode. Men du vælger jo heldigvis selv, hvad du ønsker at dele på de sociale netværk.

Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Elon Musk kan få udleveret dokumenter om falske Twitter-konti

Sagen mellem det sociale medie Twitter og verdens formentlig rigeste mand, Tesla-stifteren Elon Musk, udvikler sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram