Sådan laver du din egen ”Best Nine 2019” på Instagram

TIP: Er du glad for Instagram? Nu kan du lave en ”Best Nine 2019” og se hvilke opslag dine følgere synes bedst om. Sådan laver du ”Best Nine 2019”-collage.

Mine hits i 2019

Instagram "Best Nine 2019" @johngdk (Foto: MereMobil.dk)
Instagram “Best Nine 2019” @johngdk (Foto: MereMobil.dk)

Hvad er dine Instagram-hits?

Hvis du elsker at bruge tid på at se hvad andre deler, samt selv dele billeder på Instagram, så er du helt sikkert stødt på collagen ”Best Nine”. 

OPDATERING: Læs 2021-versionen af Best Nine artiklen her

I denne collage samles de mest populære opslag, som den enkelte bruger har lavet i det forgangne år.

Du kan lave din egen ”Best Nine 2019”. Det gøres hurtigt og nemt via linket https://bestnine.net/en.

De ni mest populære opslag udvælges automatisk ud fra hvilke, som har fået flest likes i det forgangne år.

Instagram har rundet 1 milliard brugere

Foruden du ser hvilke opslag, som flest af dine følgere har trykket like til, så får du også lidt sjove facts. Du får nemlig vished for, hvor aktiv du egentlig er på Instagram. Du kan også se hvor mange opslag du har haft og hvor mange likes, der samlet set har været på dine opslag i det forgangne år.

MereMobil.dk #bestnine

Instagram "Best Nine 2019" @meremobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Instagram “Best Nine 2019” @meremobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk kom på Instagram i 2018 og vi har da også været mere aktive i 2019 end i 2018. I 2018 havde vi 62 opslag og 1.139 likes, mens vi i 2019 har haft 101 opslag og 2.453 likes. Hvis der er noget, som I gerne vil se mere af i vores opslag, så skriv det i kommentarfeltet herunder, så skal vi prøve at opjustere på det.

FØLG MED: Her er MereMobil.dk på Instagram

Din konto skal være åben

Hvis du vil lave en ”Best Nine 2019”-collage, så skal du sikre dig, at din profil/konto er åben for offentligheden. Er den privat, så kan du åbne den kortvarigt imens collagen ”genereres”.

Er du nysgerrig og interesseret i, hvad der hitter for andre, så kan du også søge på deres profiler og se hvad der har været mest populært, hvis profilerne altså er offentlige.

Du kan desuden se tidligere års ”Best Nine”-collager. Mange deler deres collager efterfølgende og benytter hashtagget #2019bestnine.

Aktiver Instagrams nye dark mode på iOS og Android

Du kan følge mig her

Hvis du vil følge mig på Instagram skal du finde “johngdk“. Mine opslag er en blanding af ting fra jobbet og mit privatliv.

Du er velkommen til at kigge indenfor. Og jeg har lige fået en påmindelse om, at der blev delt og liket mindre i 2019 end 2018, så måske jeg skal være lidt mere aktiv i 2020.

MereMobil.dk er også på Instagram, så her kan du også følge lidt med. Du finder vores profil ved at søge på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Instagram har Best Nine, mens Facebook har minder året igennem, som du kan se tilbage på. Generelt er det hyggeligt med disse minder, selvom det ikke er alle minder, der er lige gode. Men du vælger jo heldigvis selv, hvad du ønsker at dele på de sociale netværk.

Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Threads er åbnet i Danmark

Twitter, nu kendt som X har fået en konkurrent i Europa. Threads kan også tilgås i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram