Aktiver Instagrams nye dark mode på iOS og Android

5

Instagram har fulgt moden og klar med en ny ”dark mode”, som er understøttet på iOS 13 og Android 10. Se her, hvordan du får dark mode på Instagram.

Dark Mode har været et af de helt store samtaleemner i 2019. Og det findes på både iOS og Android. Flere og flere applikationer giver også muligheden.

En af de apps, som nu også er klar med Dark Mode, er Instagram.

Første kig på iOS 13 med Dark Mode

Instagram med dark mode (Foto: MereMobil.dk)
Instagram med dark mode (Foto: MereMobil.dk)

Så er du glad for Dark Mode, mørk tilstand, nattilstand eller hvad vi skal kalde det, så understøtter Instagram app’en det altså også nu.

Dark Møde gør brugerfladen og menuerne får mørk baggrund i stedet for hvid.

Foruden mange synes, at det er mere behageligt at se på, så er det også mindre batterikrævende for telefoner med OLED-skærm.

Instagram er nu også klar med Dark Mode. Men det skal ikke aktiveres inde i applikationen. Dermed bliver det automatisk aktiveret, hvis du har valgt, at din iPhone eller Android telefon skal være i Dark Mode.

Du vælger selv at aktivere Dark Mode på iOS og Android.

På Android går man oftest ind i ”Indstillinger” -> ”Skærm” og herefter aktiveres ”dark mode”. Det kan dog være forskelligt fra producent til producent.

Mens du på iOS-enheder går ind i ”Indstillinger” -> ”Skærm og lysstyrke” og aktiverer det.

Derefter ser du Instagram applikationen i dark mode.

Dark mode kommer til Android Q

Vises Instagram ikke i Dark Mode, når det er valgt på din enhed, så skal du tjekke du har den seneste Instagram opdatering.

Mere til historien

Husk du altid kan følge MereMobil.dk på Facebook, Instagram og Twitter, samt oprette dig til at modtage vores nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer