Sådan ser din ”Best Nine 2021” på Instagram ud

Et år er gået og et nyt i gang. Du kan få en collage med de 9 mest likede billeder på Instagram i 2021. Se hvordan her.

Best nine 2021
Instagram har ikke en Best Nine funktion. Du er derfor afhængig af apps (Foto: MereMobil.dk)

Ja. Det er allerede den tid på året igen, hvor man ser tilbage på det gamle år.

Du har måske stødt på nogle Instagram-profiler, der har delt deres ”Best Nine”. Det er alt fra ens barndomsvenner til Ariana Grande og Justin Bieber, der deler disse collager. 

Hvis du selv vil lave din ”Best Nine 2021”, så er der flere måder, at det kan gøres på. Det sker via en app eller en tjeneste på nettet. Mange apps kræver dog, at du laver in-app køb for at få de flotteste collager og dem med flest detaljer.

Der findes dog fortsat gratis alternativer og en af disse er den ”officielle Best Nine hjemmeside”. Her kan du enten finde link til download af deres app til iOS og Android eller benytte hjemmesiden.

Som sagt findes der også andre alternativer. Du kan derfor søge i App Store eller Google Play Store efter andre, hvis du ikke synes, at ovenstående gør det godt nok for dig – eller der er for mange reklamer i den.

LÆS OGSÅ: Her er Årets Mobil 2021

Du kan også tjekke appen Best 9 ud. Den har dog mange reklamer. Og vi har oplevet, at den kommer med forskellige resultater, hvis man prøver flere gange efter hinanden. Vi har endnu ikke kunne lure, hvorfor dette sker.

Det ville være fedt, hvis Instagram havde en indbygget feature, som lavede ens ”Best Nine”, men dette er ikke tilfældet.

Du kan følge MereMobil.dk på Instagram her.

Mere til historien

Instagram ”top 9” eller Best Nine blev lanceret tilbage i 2014 og siden da er det altså blevet en årlig tilbagevenden ting at se. Siden begyndelsen er der delt mere end 102 millioner ”Best Nine”-collager. 

Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram