Sådan får du råd til finansiering af mobil og mobilregning

Klemmer økonomien, men trænger telefonen til udskiftning? Her er en mulighed for at få økonomisk luft, når pengene er små.

Annoncørbetalt indhold

Der er mange perioder i gennemsnitsdanskerens liv, hvor pengene ikke strækker særligt langt, og hvor privatøkonomien er presset.

Som studerende vil den sparsomme SU-sats typisk være den primære indtægtskilde. På barslen er man afhængig af barselsdagpenge. Hvis man bliver langtidssygemeldt, er løsningen ofte at søge om sygedagpenge.

Men der, hvor rigtigt mange oplever det største økonomiske pres, er, når man pludselig går ledig.

Er man ikke i job med sikring af fast indtægtskilde, vil det hurtigt kunne blive svært at finansiere de daglige såvel som månedlige udgifter – ikke mindst mobil og mobiltelefoni.

Vi danskere er efterhånden afhængige af vores mobiler, og næsten alle danskere har i dag en smartphone. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse med mobilregningen grundet stigende dataforbrug og behov for mere avancerede smartphones.

Heldigvis er der råd for dette. Og gode råd er ikke dyre. Læs med nedenfor, hvor du får en række hurtige råd til, hvordan du får finansieret din drømmemobil og mobilregning på budget.

God læselyst!

Medlemskab af a-kasse kan give dig økonomisk luft til mobilfinansiering

Er du ledig på arbejdsmarkedet, eller står du snart over for en periode uden fast lønindkomst? Bare rolig! Du behøver ikke nødvendigvis sælge din mobil og opsige dit mobilabonnement. Løsningen er muligvis at tegne et medlemskab i en a-kasse.

Hvorfor en a-kasse? Fordi en a-kasse kort fortalt er dit økonomiske sikkerhedsnet, når du pludselig står uden for arbejdsmarkedet. Med en a-kasse i ryggen er du nemlig (under de rette omstændigheder) sikker på at kunne modtage dagpenge i ledighedsperioden.

Din a-kasse muliggør således, at du har et økonomisk råderum, der kan dække din månedlige mobiltelefoni. Du skal dog ikke nødvendigvis vælge den første og bedste a-kasse. Tværtimod. A-kasser er meget forskellige, og visse af slagsen målretter sig særligt mod bestemte faggrupper, uddannelser og segmenter.

For eksempel kan du få en a-kasse for højtuddannede – såsom en a-kasse for akademikere, hvis du er universitetsuddannet.

Så vores råd lyder altså: Gå efter netop den a-kasse, der giver dig mest værdi for pengene – eksempelvis i form af særligt gunstige vilkår og fordele. På den måde kan du få ekstra penge på lommen til den nye drømmemobil og det månedlige mobilabonnement.

Afsøg markedet for det billigste abonnement – og sammenlign mobilpriser

Det næste råd er lige så simpelt, som det er værdifuldt – bogstaveligt talt. For der kan nemlig være stor værdi i form af sparede penge at hente, hvis du tænker dig lidt om og gør dit forarbejde.

Mobiltelefonimarkedet er ekstremt uigennemskueligt. Det ene telefonselskab efter det andet blomstrer op, samtidig med at vi bliver bombarderet med stribevis af knaldtilbud. Som almen forbruger kan det derfor være vanskeligt at finde frem til det bedste mobilabonnement og den mest formålstjenlige mobiltelefon til prisen.

Netop derfor er det alfa og omega, at du ikke bare hopper på det første og det bedste, men rent faktisk gør dig lidt grundig research forinden din beslutning. Hvis pengepungen er presset, kan du nemlig spare gode penge på at sammenligne markedets priser og aktuelle tilbud.

Selvom mobilselskaberne konstant presser hinanden i en ren lavpriskrig, vil der altid være forskel mellem deres respektive tilbud. Ikke nødvendigvis på prisen, men ofte i forhold til, hvad det enkelte abonnement inkluderer.

Læs derfor altid det med småt og undersøg, om der er alternativer, der giver dig mere værdi for pengene.

Hvad end du er studerende, ledig eller af anden årsag ikke har en fast indtægt, håber vi, at du nu har fået lidt inspiration til, hvordan du alligevel kan finansiere dit mobilabonnement eller din nye mobiltelefon.

Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Pas på smartphonen i solen

Smartphonen er ikke ligeså vild med solen, som du måske er. Husk pas på, så telefonen ikke overopheder.

(mere…)
Polestar klar med deres første smartphone

Elbilsproducenten Polestar har netop lanceret deres første smartphone. Læs mere om Polestar Phone her.

(mere…)
Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram