Sådan bliver gåturen med ungerne til et levende eventyr

TIP: Med sjove eventyrlige fortællinger gør appen Natureventyr det sjovt at komme ud i naturen med børnene.

Natureventyr fås både til Android og iPhone (Screenshot MereMobil)

Den danskudviklede app Natureventyr, skal gøre det sjovt at komme ud og opleve naturen.

Natureventyr er udviklet i samarbejde med DGI Impact, som støtter projekter, der kan være med til at forandre og udvikle motions og breddeidrætten i Danmark.

Natureventyr pakker gåturen ind i en spændende fortælling, der skal være med til motivere børn til at ville med ud i naturen.

Appen er meget enkelt bygget op. Eventyrerne foregår på bestemte ruter i Danmark.

Historiens forskellige kapitler tager afsæt i bestemte steder undervejs på ruten. Appen lægger op til, at børnene udfordres undervejs. Det kan være forskellige ting, man skal finde som f.eks en gren eller klatre eller kravle for bekæmpe den onde Troldmand i eventyret.

Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

Vi har testet historien om Rævinden Ulla og Dragen, som foregår rundt om Langesø på Nordfyn. Min søn på seks var meget optaget af fortællingen, og det var sjovt at bestemte steder blev inddraget i historien undervejs. En stor sten bliver til et drageæg og man skal lede efter Rævens hule ved en trærod.

Historierne skal man selv læse op. Det synes jeg egentlig er med til at gøre oplevelsen mere nærværende end hvis der var tale om en fortæller, som skal afspilles.

Du kan se en kort video fra vores tur til Langesø herunder:

Alt i alt var det en ganske sjov oplevelse. Eventyrerne henvender sig mest til mindre børn, og der pt. kun ét eventyr hvert sted. Det betyder, at det ikke er muligt at gå samme tur med en ny historie. Jeg krydser fingre for, at der kommer flere i fremtiden eller at det bliver muligt for brugerne at oprette egne fortællinger flere steder i Danmark.

Mere til historien

Eventyrfortællinger er ude til Android og iPhone. I introduktionsfasen er den gratis at bruge.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram