MereMobil.dk ønsker dig en rigtig glædelig

8

MereMobil.dk ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. Selvom vi altid er glade for besøg her på siden, så husk at nyde samværet med dine kære – også offline.

Denne flotte julemand thmibnail er 300x169 pixels, hvilket er cirka samme størrelse, som en tor thumbnail i macOS. Tryk på billedet for at se det i fuldstørrelse
Denne flotte julemand er chefredaktør John G. Pedersen fra MereMobil.dk –
Vi ønsker rigtig glædelig jul…
(Foto: MereMobil.dk)

Julefreden har så småt lagt sig over det danske land. Den travlhed mange har haft de seneste uger, hvor gaver skulle handles, juleafslutninger og julefrokoster munder nu ud i julefred de fleste steder.

Juleaften og de kommende dage plejer at være lig med god ro – i hvert fald hos mig.

Julen er en tid, hvor mange samles med familien og derfor også en tid, hvor mange bruger mobilen til at sende en julehilsen til de venner og familie, som de ikke ser i julen.

KOMMENTAR: Tak fordi du kom!

Vi på MereMobil.dk redaktionen vil meget gerne benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul.

Selvom vi på Meremobil.dk elsker mobiltelefoner og alle andre elektroniske dimser og det de kan, så håber vi også, at mange af Jer vil gemme den væk og nyde selskabet. Måske ikke kun juleaften, men også lidt i juledagene.

MereMobil.dk lukker ikke helt ned i julen, men der afholdes lidt juleferie, så det vil være lidt lavere blus den kommende tid. Men jeg lover, at der er lidt at komme efter, så husk at holde øje med siden og følg eventuelt også med via nyhedsbrevet.

Læs også: Dette spurgte danskerne Google om i 2019

Jeg glæder mig allerede nu til de mange ting, der venter i 2020. Måske det er året, hvor de foldbare smartphones for alvor slår igennem?

Vanen tro starter året i hvert fald ”hårdt” ud med CES-messen, som afholdes i Las Vegas i starten af januar. Her plejer vi altid at få lidt nyheder. MereMobil.dk dækker CES-messen og forsøger, at holde dig opdateret på de nyheder, som vi finder relevante for vores læsere.

Mange julehilsner fra

John G. og resten af redaktionen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer