Huawei: Vi runder 230 millioner solgte smartphones i 2019

14

Ifølge Huaweis CEO, vil de i 2019 sælge mere end 230 millioner smartphones. Dermed er ny salgsrekord sat – endda i et år, hvor krisen ramte.

Huawei Mate 30-serien er solgt i over 7 millioner eksemplarer på 2 måneder (Kilde: GSMArena.com)
Huawei Mate 30-serien er solgt i over 7 millioner eksemplarer på 2 måneder (Kilde: GSMArena.com)

Richard Yu fra Huawei har meldt ud på et internt møde, at Huawei i 2019 vil sælge mere end 230 millioner enheder. Det skriver Android Authority.

I 2019 nåede de 200 millioner solgte smartphones, men det blev allerede nået i oktober. Dette var 64 dage tidligere på året end i 2018.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Siden slutningen af oktober vil salget af Huawei-modeller altså runde 30 millioner eksemplarer, hvis milepælen på 230 millioner solgte smartphones skal nås.

Huawei sætter i år også salgsrekord. Selvom krisen mellem dem og USA for alvor ramte dem i 2019.

Dermed ser det altså ikke ud til, at krisen med USA indtil videre har haft en negativ effekt på salget af smartphones på verdensplan. Det kunne dog være spændende at se, hvordan salget fordeler sig på de forskellige markeder.

Det er også spændende at se om de flotte salgstal kan følge med i 2020. Det virker til, at de første modeller i hvert fald bliver uden Googles tjenester. Huawei har selv meldt ud, at den oftest populære ”P-serie” bliver uden Google i 2020.

Huawei P40 og P40 Pro afsløres i marts – uden Google

Huawei har også meldt ud, de fortsat tror, at de kan blive verdens største smartphoneproducent. Også uden Googles tjenester ”ombord” på deres telefoner. På et marked som det danske er det dog spændende, hvordan fremtiden ser ud, hvis de ikke igen får lov at sende telefoner på markedet med Googles apps.

Mon Huawei i 2020 igen kan vækste så flot på salgstallene?

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

Mere til historien

Rygterne svirrer allerede om Huawei P40-serien, der vil blive annonceret i marts 2020. Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo kommer Huawei P40 Pro med 10x optisk zoom.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer