Samler Apple alle de digitale tjenester i ét abonnement?

Ifølge Bloomberg vil Apple næste år samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét samlet abonnement. Det kan give højere priser for kunderne.

Skal man tro avisen Bloomberg, så vil Apple næste år samle deres abonnementstjenester Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét abonnement. Det skriver Computerworld.

Ifølge Bloomberg vil Apple samle abonnementstjenesterne i ét for at øge antallet af abonnenter.

Apple News tilbyder nu magasiner

Det er dog ikke alle, som synes det er en god idé, hvis Apple lægger de digitale abonnementstjenester sammen. Det er også uvist, hvor dyr tjenesten så vil blive.

Netop nu koster Apple TV+ 39 kroner om måneden, Apple Music 99 kroner om måneden mens Apple News+ikke tilgængeligt på vores marked. Den har en pris på 9,99 dollars om måneden i USA.

Hvad den samlede pris vil være er også uvist. Men bruger man kun én af tjenesterne, så vil brugerne helt sikkert ikke synes om, at de skal betale mere.

Dette kan du se på Apple TV+

Flere medier, der er med i Apple News+, er utilfredse med, at de månedlige betalinger fra Apple er for lave. Medierne får halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+. Og denne betaling kan jo så blive endnu mindre.

At samle forskellige tilbud gøres for at tiltrække flere abonnenter. Amazon Inc. Prime har gjort det. Og Apple eksperimenterer allerede lidt med det, da de har tilbudt gratis Apple TV+ til de studerende, som har Apple Music abonnement.

Apple har ikke kommenteret på sagen.

Mere til historien

Apple har ikke afsløret, hvor mange abonnenter der er på Apple News+. Efter 48 timer i luften var der over 200.000 abonnenter, men om der er kommet flere til eller de har opsagt abonnementet igen er uvist. Tjenesten er for kort tid siden blevet tilgængelig i Storbritannien og Australien.

Læs også:
Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram