Samler Apple alle de digitale tjenester i ét abonnement?

8

Ifølge Bloomberg vil Apple næste år samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét samlet abonnement. Det kan give højere priser for kunderne.

Skal man tro avisen Bloomberg, så vil Apple næste år samle deres abonnementstjenester Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét abonnement. Det skriver Computerworld.

Ifølge Bloomberg vil Apple samle abonnementstjenesterne i ét for at øge antallet af abonnenter.

Apple News tilbyder nu magasiner

Det er dog ikke alle, som synes det er en god idé, hvis Apple lægger de digitale abonnementstjenester sammen. Det er også uvist, hvor dyr tjenesten så vil blive.

Netop nu koster Apple TV+ 39 kroner om måneden, Apple Music 99 kroner om måneden mens Apple News+ikke tilgængeligt på vores marked. Den har en pris på 9,99 dollars om måneden i USA.

Hvad den samlede pris vil være er også uvist. Men bruger man kun én af tjenesterne, så vil brugerne helt sikkert ikke synes om, at de skal betale mere.

Dette kan du se på Apple TV+

Flere medier, der er med i Apple News+, er utilfredse med, at de månedlige betalinger fra Apple er for lave. Medierne får halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+. Og denne betaling kan jo så blive endnu mindre.

At samle forskellige tilbud gøres for at tiltrække flere abonnenter. Amazon Inc. Prime har gjort det. Og Apple eksperimenterer allerede lidt med det, da de har tilbudt gratis Apple TV+ til de studerende, som har Apple Music abonnement.

Apple har ikke kommenteret på sagen.

Mere til historien

Apple har ikke afsløret, hvor mange abonnenter der er på Apple News+. Efter 48 timer i luften var der over 200.000 abonnenter, men om der er kommet flere til eller de har opsagt abonnementet igen er uvist. Tjenesten er for kort tid siden blevet tilgængelig i Storbritannien og Australien.

Læs også:
Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer