Samler Apple alle de digitale tjenester i ét abonnement?

Ifølge Bloomberg vil Apple næste år samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét samlet abonnement. Det kan give højere priser for kunderne.

Skal man tro avisen Bloomberg, så vil Apple næste år samle deres abonnementstjenester Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til ét abonnement. Det skriver Computerworld.

Ifølge Bloomberg vil Apple samle abonnementstjenesterne i ét for at øge antallet af abonnenter.

Apple News tilbyder nu magasiner

Det er dog ikke alle, som synes det er en god idé, hvis Apple lægger de digitale abonnementstjenester sammen. Det er også uvist, hvor dyr tjenesten så vil blive.

Netop nu koster Apple TV+ 39 kroner om måneden, Apple Music 99 kroner om måneden mens Apple News+ikke tilgængeligt på vores marked. Den har en pris på 9,99 dollars om måneden i USA.

Hvad den samlede pris vil være er også uvist. Men bruger man kun én af tjenesterne, så vil brugerne helt sikkert ikke synes om, at de skal betale mere.

Dette kan du se på Apple TV+

Flere medier, der er med i Apple News+, er utilfredse med, at de månedlige betalinger fra Apple er for lave. Medierne får halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+. Og denne betaling kan jo så blive endnu mindre.

At samle forskellige tilbud gøres for at tiltrække flere abonnenter. Amazon Inc. Prime har gjort det. Og Apple eksperimenterer allerede lidt med det, da de har tilbudt gratis Apple TV+ til de studerende, som har Apple Music abonnement.

Apple har ikke kommenteret på sagen.

Mere til historien

Apple har ikke afsløret, hvor mange abonnenter der er på Apple News+. Efter 48 timer i luften var der over 200.000 abonnenter, men om der er kommet flere til eller de har opsagt abonnementet igen er uvist. Tjenesten er for kort tid siden blevet tilgængelig i Storbritannien og Australien.

Læs også:
Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram