Se dig for når priserne går helt i sort – Black Friday 2019

Pas på priserne! Black Friday giver ikke altid de billigste priser. Se hvad danskerne jagter på Black Friday-udsalget, og hvordan du gør den bedste handel.

Black Friday
Black Friday 2019 er fredag den 29. november 2019

Udsalget på Black Friday har for alvor vundet indpas hos danskerne. Ifølge en undersøgelse som PriceRunner har foretaget kender 98 procent af danskerne Black Friday. 63 procent føler, at de har gjort en god Black Friday handel, hvis de har fået mellem 40 og 50 procent i rabat.

-”Mange forbrugere bliver dog skuffet når kigger på butikkernes tilbud på Black Friday, da de i gennemsnit kun 20 til 25 procent,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

MobilePay: Alle rekorder blev slået på Black Friday

Rigtigt mange benytter Black Friday til, at få styr på en række af de julegaver, som skal gives væk. Faktisk er det op mod én ud af tre danskere, som får købt en eller flere julegaver på Black Friday.

Ifølge den undersøgelse, som PriceRunner har foretaget, så har 40 procent af danskerne et budget på op til 2.000 kroner til forbrug på Black Friday.

En af de mange butikker som kører med rabatter på Black Friday er tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk %%%% Her er der op til 80 procent rabat at hente.

Husk at sammenligne priser

Det kan være en rigtig god idé, at undersøge og sammenligne priserne inden du køber på Black Friday.

Det er ikke altid vigtigt, hvor stor en rabat butikken giver, da varen kan være billigere hos en anden forhandler generelt. Derfor er det ikke kun hvor meget rabat, som butikken giver, der er vigtigt.

Omkring 77 procent af de adspurgte i undersøgelsen har også svaret, at de vil sammenligne priser på Black Friday.

En vare kan godt være billigst i en butik, som kun giver 20 procents rabat end et sted, hvor de giver 30 procents rabat. Det er derfor vigtigst at se, hvor meget du skal betale for den eksakte vare.

Black Friday: Webshops vinder over fysiske butikker

Det køber vi på Black Friday

Danskerne går særligt efter tøj, sko, elektronik og ting til hus og have på Black Friday.

Skal du ud og shoppe på Black Friday, enten i en fysisk butik eller online, så kan vi opfordre dig til, at tjekke %%%% PriceRunners Black Friday side ud, hvor du nemt kan få et overblik over de butikker, som er med på Black Friday.

Top-10: Det jagter danskerne på Black Friday.

  1. Tøj
  2. Computer
  3. Elektronik – generelt
  4. Sko
  5. Ting til hus og have
  6. Legetøj
  7. Køkkenudstyr
  8. Mobiltelefoner
  9. Hvidevarer
  10. Høretelefoner

Mere til historien

Black Friday 2019 er fredag den 29. november 2019. Her vil stort set alle butikker, både fysiske og online, sætte varerne ned i mindst 24 timer. Det ses også hos nogle forhandlere, at de holder ”Black week” og dermed har flere dage med tilbud, hvor nogle måske kun gælder én af dagene.

Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Her er tech-top-10 på Black Friday

År efter år ønsker mange sig elektronik – og det er også noget af det, som mange shopper på Black Friday. Se favoritterne her.

(mere…)
Se Black Friday tech-tilbud her

Billige smartphones, hovedtelefoner og højttalere er en tradition på Black Friday. Se her nogle af tech-tilbuddene, som gælder Black Friday og Black Week.

(mere…)
Black Friday-rekord på vej - se techtilbud

2021 kan blive stor i Black Week. E-handelsbranchen og Pricerunner spår vækst på 15 procent. Tjek nogle af techtilbuddene her.

(mere…)
Find de bedste tilbud under Black Friday

Så er det nu du skal holde øje med de gode tilbud. Black Friday er rundt om hjørnet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram