Se dig for når priserne går helt i sort – Black Friday 2019

1

Pas på priserne! Black Friday giver ikke altid de billigste priser. Se hvad danskerne jagter på Black Friday-udsalget, og hvordan du gør den bedste handel.

Black Friday
Black Friday 2019 er fredag den 29. november 2019

Udsalget på Black Friday har for alvor vundet indpas hos danskerne. Ifølge en undersøgelse som PriceRunner har foretaget kender 98 procent af danskerne Black Friday. 63 procent føler, at de har gjort en god Black Friday handel, hvis de har fået mellem 40 og 50 procent i rabat.

-”Mange forbrugere bliver dog skuffet når kigger på butikkernes tilbud på Black Friday, da de i gennemsnit kun 20 til 25 procent,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

MobilePay: Alle rekorder blev slået på Black Friday

Rigtigt mange benytter Black Friday til, at få styr på en række af de julegaver, som skal gives væk. Faktisk er det op mod én ud af tre danskere, som får købt en eller flere julegaver på Black Friday.

Ifølge den undersøgelse, som PriceRunner har foretaget, så har 40 procent af danskerne et budget på op til 2.000 kroner til forbrug på Black Friday.

En af de mange butikker som kører med rabatter på Black Friday er tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk %%%% Her er der op til 80 procent rabat at hente.

Husk at sammenligne priser

Det kan være en rigtig god idé, at undersøge og sammenligne priserne inden du køber på Black Friday.

Det er ikke altid vigtigt, hvor stor en rabat butikken giver, da varen kan være billigere hos en anden forhandler generelt. Derfor er det ikke kun hvor meget rabat, som butikken giver, der er vigtigt.

Omkring 77 procent af de adspurgte i undersøgelsen har også svaret, at de vil sammenligne priser på Black Friday.

En vare kan godt være billigst i en butik, som kun giver 20 procents rabat end et sted, hvor de giver 30 procents rabat. Det er derfor vigtigst at se, hvor meget du skal betale for den eksakte vare.

Black Friday: Webshops vinder over fysiske butikker

Det køber vi på Black Friday

Danskerne går særligt efter tøj, sko, elektronik og ting til hus og have på Black Friday.

Skal du ud og shoppe på Black Friday, enten i en fysisk butik eller online, så kan vi opfordre dig til, at tjekke %%%% PriceRunners Black Friday side ud, hvor du nemt kan få et overblik over de butikker, som er med på Black Friday.

Top-10: Det jagter danskerne på Black Friday.

  1. Tøj
  2. Computer
  3. Elektronik – generelt
  4. Sko
  5. Ting til hus og have
  6. Legetøj
  7. Køkkenudstyr
  8. Mobiltelefoner
  9. Hvidevarer
  10. Høretelefoner

Mere til historien

Black Friday 2019 er fredag den 29. november 2019. Her vil stort set alle butikker, både fysiske og online, sætte varerne ned i mindst 24 timer. Det ses også hos nogle forhandlere, at de holder ”Black week” og dermed har flere dage med tilbud, hvor nogle måske kun gælder én af dagene.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer