iOS 13.3 beta er ude – RAM-problem er muligvis løst

29

Apple er klar med den første beta af iOS 13.3 til udviklere. Opdateringen byder på nyheder og fejlrettelser. Læs her om nye iOS-funktioner i version 13.3.

Den første beta af iOS 13.3 og iPadOS 13.3 er klar til udviklere. En af nyhederne er en ny lovet skærmtids-funktion fra Apple.

Skærmtidsfunktionen hedder ‘Kommunikationsgrænser’, Den an begrænse kommunikationen via beskeder, telefon, iCloud og FaceTime.

Hjælper skærmtids-applikationer overhovedet?

Funktionen er primært henvendt til forældre, som vil have kontrol over kommunikationsforbruget hos deres børn.

Det er muligt og justere, hvem man kan kommunikere med under skærmtid og under skærmfri-tid. Opkald til alarmnumre vil dog altid kunne gå igennem, og vil samtidig deaktivere funktionen i 24 timer.

Den nye beta giver også mulighed for at slå Memoji og Animoji klistermærker fra. Dette er en mindre detalje, men alligevel noget som har irriteret nogle brugere efter iOS 13.

Apple: Betal din iPhone lidt efter lidt

Udover nyheder så byder iOS 13.3 på diverse fejlrettelser. En af disse fejlrettelser er, at en RAM-fejl på iPad og iPhone, som gjorde, at enheden hurtigt glemte åbne apps, er rettet.

Fejlen er ikke bekræftet af Apple, men ifølge flere brugere på forummet hos MacRumors og Twitter-brugen Aaron Zollo, så skulle dette være forbedret i denne opdatering.

Mere til historien

tvOS 13.3 beta er også klar til udviklerne. Der er ikke spottet nogle nyheder i denne beta, og der er sandsynligvis mest tale om fejlrettelser. På watchOS 6.1.1 er der ligeledes heller ikke nogle officielle nyheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer