iOS 13.3 beta er ude – RAM-problem er muligvis løst

Apple er klar med den første beta af iOS 13.3 til udviklere. Opdateringen byder på nyheder og fejlrettelser. Læs her om nye iOS-funktioner i version 13.3.

Den første beta af iOS 13.3 og iPadOS 13.3 er klar til udviklere. En af nyhederne er en ny lovet skærmtids-funktion fra Apple.

Skærmtidsfunktionen hedder ‘Kommunikationsgrænser’, Den an begrænse kommunikationen via beskeder, telefon, iCloud og FaceTime.

Hjælper skærmtids-applikationer overhovedet?

Funktionen er primært henvendt til forældre, som vil have kontrol over kommunikationsforbruget hos deres børn.

Det er muligt og justere, hvem man kan kommunikere med under skærmtid og under skærmfri-tid. Opkald til alarmnumre vil dog altid kunne gå igennem, og vil samtidig deaktivere funktionen i 24 timer.

Den nye beta giver også mulighed for at slå Memoji og Animoji klistermærker fra. Dette er en mindre detalje, men alligevel noget som har irriteret nogle brugere efter iOS 13.

Apple: Betal din iPhone lidt efter lidt

Udover nyheder så byder iOS 13.3 på diverse fejlrettelser. En af disse fejlrettelser er, at en RAM-fejl på iPad og iPhone, som gjorde, at enheden hurtigt glemte åbne apps, er rettet.

Fejlen er ikke bekræftet af Apple, men ifølge flere brugere på forummet hos MacRumors og Twitter-brugen Aaron Zollo, så skulle dette være forbedret i denne opdatering.

Mere til historien

tvOS 13.3 beta er også klar til udviklerne. Der er ikke spottet nogle nyheder i denne beta, og der er sandsynligvis mest tale om fejlrettelser. På watchOS 6.1.1 er der ligeledes heller ikke nogle officielle nyheder.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram