Huawei klar med iPad Pro-konkurrent - mød MatePad Pro

Huawei har netop lanceret en ny tablet. Navnet er MatePad Pro. Den kommer med 10,8 tommer AMOLED-skærm, stylus og meget andet.

Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)
Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)

Apple er ”kongen” på tabletmarkedet uden sammenligning, men Huawei har nu lanceret en ganske hæderlig konkurrent. Det største problem herhjemme er, at den ligesom Mate 30-serien ikke kommer med Google Mobile Services.

Huawei opdaterer snart disse telefoner til Android 10

Skærmen er en 10,8 tommer AMOLED-skærm med ”punch-hole”. Selve skærmen fylder cirka 90 procent af fronten. Den har 16:10-format og en opløsning på 2560 x 1600 pixels, hvilket svarer til 2K. Kameraet er på 13 megapixels. Det skriver Cnet.com.

Processoren er Kirin 990 og dernæst findes den i to varianter; enten 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 8 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

MatePad Pro understøtter trådløs opladning (40 watt SuperCharge-teknologien). Den også har ”reverse wireless charging”, som gør det muligt at lade en telefon, headset eller anden enhed på bagsiden af MatePad Pro. Batteriet har en kapacitet på 7.250 mAh.

Huawei har også udviklet et keyboardcover til enheden, hvilket kan være med til at gøre den til en mere traditionel bærbar computer.

Styresystemet er Android 10 med Huaweis egen EMUI 10.0.1 ovenpå, men som nævnt er enheden uden Googles tjenester som YouTube, Gmail osv.

Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)
Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)

Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

Priserne starter på omkring 470 dollars for den billigste konfiguration i WiFi-only modellen. Den kommer i farverne hvid, sort og orange.

GSMArena oplyser, at MatePad Pro lander i handlen torsdag den 12. december 2019. Vi forventer dog ikke, at produktet kommer til salg herhjemme.

Mere til historien

Huawei M-Pen stylus kan desuden også benyttes til MatePad Pro.

Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad

TIP: Læs her hvordan du tjekker om batteriet i din iPad er dårligt. Se også restkapaciteten på batteriet.

(mere…)
Samsung bekræfter Galaxy Tab S9 FE ved en fejl

Galaxy Tab S9 FE kan være på vej i to forskellige størrelser, forlyder det fra Samsung i Frankrig.

(mere…)
Apple måske på vej med ny iPad Mini

Rygterne svirrer om, at Apple arbejder på at lancere en ny iPad Mini. Holder rygterne stik er der tale om syvende generation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram