Huawei klar med iPad Pro-konkurrent – mød MatePad Pro

Huawei har netop lanceret en ny tablet. Navnet er MatePad Pro. Den kommer med 10,8 tommer AMOLED-skærm, stylus og meget andet.

Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)
Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)

Apple er ”kongen” på tabletmarkedet uden sammenligning, men Huawei har nu lanceret en ganske hæderlig konkurrent. Det største problem herhjemme er, at den ligesom Mate 30-serien ikke kommer med Google Mobile Services.

Huawei opdaterer snart disse telefoner til Android 10

Skærmen er en 10,8 tommer AMOLED-skærm med ”punch-hole”. Selve skærmen fylder cirka 90 procent af fronten. Den har 16:10-format og en opløsning på 2560 x 1600 pixels, hvilket svarer til 2K. Kameraet er på 13 megapixels. Det skriver Cnet.com.

Processoren er Kirin 990 og dernæst findes den i to varianter; enten 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 8 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

MatePad Pro understøtter trådløs opladning (40 watt SuperCharge-teknologien). Den også har ”reverse wireless charging”, som gør det muligt at lade en telefon, headset eller anden enhed på bagsiden af MatePad Pro. Batteriet har en kapacitet på 7.250 mAh.

Huawei har også udviklet et keyboardcover til enheden, hvilket kan være med til at gøre den til en mere traditionel bærbar computer.

Styresystemet er Android 10 med Huaweis egen EMUI 10.0.1 ovenpå, men som nævnt er enheden uden Googles tjenester som YouTube, Gmail osv.

Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)
Huawei MatePad Pro (Foto: Huawei)

Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

Priserne starter på omkring 470 dollars for den billigste konfiguration i WiFi-only modellen. Den kommer i farverne hvid, sort og orange.

GSMArena oplyser, at MatePad Pro lander i handlen torsdag den 12. december 2019. Vi forventer dog ikke, at produktet kommer til salg herhjemme.

Mere til historien

Huawei M-Pen stylus kan desuden også benyttes til MatePad Pro.

OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Ny VILDT tynd iPad Pro

M4-chip, OLED-skærm og lavere vægt, men en høj pris. Mød den nye iPad Pro 2024.

(mere…)
Den nye iPad Air er den nye ’iPad Pro’

Her er det vigtigste du skal vide om iPad Air 2024 med 11- og 13-tommer skærme.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram