Huawei Band 4 – billigt aktivitetsarmbånd

Huawei er klar med et nyt aktivitetsarmbånd, der holder styr på alt fra tiden og til din sundhed. Prisen er for alle og enhver. Læs om Huawei Band 4 her.

Huawei Band 4 (Foto: Huawei)
Huawei Band 4 (Foto: Huawei)

Huawei har lanceret et nyt aktivitetsarmbånd, der hedder Band 4.

Du kan blive klogere på din egen sundhed for kun 349 kroner, som er prisen på dette nye aktivitetsarmbånd fra Huawei.

Selvom prisen absolut er blandt de billigste, så holder Band 4 øje med både hjerterytme og søvnstadier. Du kan måle hjertefrekvens, iltmætning og søvnmønster med Band 4.

Det er intelligente og optiske komponenter, processorchips og AI-algoritmer, som giver Huawei TruSee 3.5 mulighed for at overvåge din sundhed, skriver Huawei i en pressemeddelelse.

Huawei opdaterer snart disse telefoner til Android 10

-"Med vores nye Band 4 får vores brugere indsigt i deres fysiske tilstand i alle døgnets 24 timer. På den måde gør vi hidtil skjulte signaler fra kroppen synlige, så du kan bruge dem til at optimere alt fra søvn til træningsrutine," siger RenKe, der er direktør i Huawei Consumer Business Group i Danmark.

Ligesom så mange andre aktivitetsarmbånd og smartwatches, så kan Band 4 også adskille forskellige træningsformer fra hinanden, såsom løb, gang og cykling.

Der er indbygget en USB-opladestik i Band 4, som sidder skjult i armbåndet. Dermed kan det hurtig og nemt oplades. Ved en fuld opladning er der desuden batteri til mellem syv og ni dage – alt efter hvor mange af armbåndets funktioner, som du gør brug af ad gangen.

Huawei Band 4 (Foto: Huawei)
Huawei Band 4 (Foto: Huawei)

Huawei klar med nye salgstal for Mate 20- og P30-serierne

-"Det har været afgørende for os at skabe et design, som er både brugervenligt, behageligt og æstetisk. Huawei Band 4 er komfortabelt at have på og nemt at bruge både til hverdag, træning og afslapning," siger RenKe.

Uret kommer i handlen i udvalgte butikker fra torsdag den 21. november 2019 i farverne Sakura Pink og Graphite Black. Det har en vejledende pris på 349 kroner.

Det kræver Android 4.4 og nyere eller iOS 9.0 og nyere, at benytte Huawei Band 4. For yderligere oplysninger, så kan du læse mere om Huawei Band 4 her.

Mere til historien

Ifølge de seneste tal fra analysefirmaet Strategy Analytics så er der stor fremgang i salget af smartwatches og wearables. Apple er også meget dominerende og en klar markedsleder.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram