Første billede af Sony Xperia 3 med ny Snapdragon

Sony Xperia 3 ventes i starten af 2020. Nu er et par billeder sluppet ud af topmodellen, der kommer med den helt nye Snapdragon-processor.

Sony Xperia 3
Sony Xperia 3 (Foto: CNMO)

Sony Xperia 3 afsløres først officielt i februar 2020, men allerede nu hører vi de første rygter om Sonys 2020-flagskib.

Xperia 3 vil angiveligt køre på Qualcomm Snapdragon 865-processoren, der netop fornyligt er lækket detaljer omkring.

Snapdragon 865 er muligvis lækket

I sommer kom Sony Xperia 1, som fik en god anmeldelse, og efterfølgeren lader til at blive endnu federe. Xperia 1 drives af Qualcomm Snapdragon 855 og et step op til Snapdragon 865 vil betyde en forøgelse af processorkraften på 20 procent. I hvert fald hvis vi skal tro de rygter, som allerede nu er i omløb.

Sony Xperia 3 har to kodenavne. Navnene er ”Kona” og ”Huracan”. Årsagen til to kodenavne for Xperia 3 er, at der kommer to telefoner. Den ene vil have understøttelse af 5G mens den anden er den almindelige smartphone med netværksunderstøttelse af op til 4G.

Billederne, der er set på det kinesiske website CNMO, viser ikke meget. Vi kan dog udlede, at fingeraftrykssensoren sidder på telefonens højre side. Vi ser også antydningen af et stort kameraområde.

Det er helt naturligt for Sony at køre videre på fotooplevelsen. Med Xperia 1 satte Sony baren fornuftigt højt så hvorfor ikke fortsætte den rejse?

Jeg kunne i Xperia 1-anmeldelsen konstatere, at billederne blev mere naturlige i farverne, end tilfældet var med Huawei P30 Pro, der på daværende tidspunkt var den primære konkurrent.

Om Sony fortsætter med fokus på den semiprofessionelle videooptage-app Cinema Pro må tiden vise. Denne blev første gang set på Xperia 1 og er sidenhen lanceret sammen med Xperia 5. Xperia 5 er en fysisk mindre udgave af Xperia 1.

ANMELDELSEMed Xperia 5 overhaler Sony sig selv

Mit forsøg på at lave en video med Cinema Pro, hvor ALT skal indstilles manuelt, kan du se herunder.

På MereMobil.dk holder vi naturligvis skarpt øje med Sonys, forventeligt, kommende lancering i 2020 af Xperia 3.

Eksempel fra Cinema Pro

Mere til historien

Sony sælger ikke ret mange telefoner i forhold til konkurrenterne. Forretningen på PlayStation går til gengæld rigtigt godt. I sommer rundede PlayStation 4 et salg på 100 millioner enheder.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram