Opdatering forbedrer frontkameraet på OnePlus 7T’erne

1

OnePlus har udsendt en opdatering til OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro, der indeholder flere forbedringer. Blandt andet frontkameraet forbedres.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus har kun lige sendt OnePlus 7T’erne i handlen, men det forhindrer dem ikke i at være klar med en softwareopdatering.

Den nye opdatering er OxygenOS 10.0.4. Det skriver 9to5google.com.

OnePlus 7T er først med Android 10

Der er tale om en mindre opdatering, men den kommer blandt andet med en forbedring af frontkameraet. I omtalen af opdateringen lyder det, at opdateringen giver en forbedret kvalitet på frontkameraet, hvilket betyder bedre billeder i mørke omgivelser/om natten.

Foruden denne forbedring, så kommer opdateringen også med generelle forbedringer til hele softwaren, altså de generelle fejlrettelser. Dette er blandt andet bedre oversættelser. Men også en optimering af kommunikationen generelt til netværk, opkald og mobildata er inkluderet i opdateringen.

OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition endelig officiel

Opdateringen udrulles netop nu. Har du en OnePlus 7T eller OnePlus 7T Pro så vil du altså modtage opdateringen snarest. Der kan dog gå flere dage før alle brugere har modtaget opdateringen.

Selvom OnePlus 7T’erne er meget nye og den særlige McLaren Edition endnu ikke er kommet på hylderne i landets telebutikker, så er rygterne om OnePlus 8’erne allerede startet.

Mere til historien

OnePlus har lovet, at de sender Android 10 opdateringen, som er på OnePlus 7T’erne fra salgsæsken, ud til en række ældre modeller. Angiveligt skulle alle modeller fra OnePlus 5 og frem modtage Android 10 opdateringen.

Læs også:
OnePlus 7T og OnePlus TV er lanceret

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer