Opdatering forbedrer frontkameraet på OnePlus 7T’erne

OnePlus har udsendt en opdatering til OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro, der indeholder flere forbedringer. Blandt andet frontkameraet forbedres.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus har kun lige sendt OnePlus 7T’erne i handlen, men det forhindrer dem ikke i at være klar med en softwareopdatering.

Den nye opdatering er OxygenOS 10.0.4. Det skriver 9to5google.com.

OnePlus 7T er først med Android 10

Der er tale om en mindre opdatering, men den kommer blandt andet med en forbedring af frontkameraet. I omtalen af opdateringen lyder det, at opdateringen giver en forbedret kvalitet på frontkameraet, hvilket betyder bedre billeder i mørke omgivelser/om natten.

Foruden denne forbedring, så kommer opdateringen også med generelle forbedringer til hele softwaren, altså de generelle fejlrettelser. Dette er blandt andet bedre oversættelser. Men også en optimering af kommunikationen generelt til netværk, opkald og mobildata er inkluderet i opdateringen.

OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition endelig officiel

Opdateringen udrulles netop nu. Har du en OnePlus 7T eller OnePlus 7T Pro så vil du altså modtage opdateringen snarest. Der kan dog gå flere dage før alle brugere har modtaget opdateringen.

Selvom OnePlus 7T'erne er meget nye og den særlige McLaren Edition endnu ikke er kommet på hylderne i landets telebutikker, så er rygterne om OnePlus 8'erne allerede startet.

Mere til historien

OnePlus har lovet, at de sender Android 10 opdateringen, som er på OnePlus 7T’erne fra salgsæsken, ud til en række ældre modeller. Angiveligt skulle alle modeller fra OnePlus 5 og frem modtage Android 10 opdateringen.

Læs også:
OnePlus 7T og OnePlus TV er lanceret

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram