Moto E6 Play – meget smartphone for under 1.000 kroner

0

Motorola har lanceret telefonen Moto E6 Play, der har en salgspris på under 1.000 kroner. Se hvor meget smartphone, som du får for pengene.

Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)

Motorola er aggressiv på prisbillige smartphones, hvilket har været tydeligt på deres seneste lanceringer, hvor der er meget hardware for pengene. Det har også betydet, at Motorola gradvist er blevet mere synlige på mobilmarkedet.

Tidligere på måneden præsenterede Motorola fire nye smartphones, hvor af to af modellerne altså kommer til salg på det danske marked.

Motorola har lanceret 4 nye smartphones

Nu er de klar med Moto E6 Play, som er en telefon til en vejledende udsalgspris på 899 kroner uden abonnement. Og foruden Moto E6 Play har de også lanceret Moto G8 Plus til danskerne.

Moto E-familien er generelt kendt for, at være ”budget-venlig” og er altså ingen undtagelse med Moto E6 Play.

Moto E6 Play kommer med en 5,5 tommer HD+ Max Vision skærm (295ppi), MediaTek MT6739 1.5GHz quad-core processor, 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort på op til 256 GB), 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, FM-radio, Bluetooth 4.2, fingeraftrykslæser, ansigtsgenkendelse og et batteri på 3.000 mAh.

  • Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
  • Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
  • Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
  • Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)

Det er Android 9 Pie, der er installeret fra salgsæsken.

TEST: Motorola One Zoom | kommer tæt på

Telefonen kommer i farverne Steel Black og Ocean Blue. Moto E6 Play lander i handlen hos udvalgte forhandlere fra slutningen af november 2019, som tidligere nævnt til 899 kroner uden abonnement. Den forhandles blandt andet hos Elgiganten.

Mere til historien

Motorola lancerer mindst en smartphone yderligere i år. De har nemlig sendt invitationerne ud til et event, der finder sted onsdag den 13. november 2019, hvor det ventes det er deres bud på en foldbar smartphone, som vil se dagens lys.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer