Moto E6 Play – meget smartphone for under 1.000 kroner

Motorola har lanceret telefonen Moto E6 Play, der har en salgspris på under 1.000 kroner. Se hvor meget smartphone, som du får for pengene.

Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)

Motorola er aggressiv på prisbillige smartphones, hvilket har været tydeligt på deres seneste lanceringer, hvor der er meget hardware for pengene. Det har også betydet, at Motorola gradvist er blevet mere synlige på mobilmarkedet.

Tidligere på måneden præsenterede Motorola fire nye smartphones, hvor af to af modellerne altså kommer til salg på det danske marked.

Motorola har lanceret 4 nye smartphones

Nu er de klar med Moto E6 Play, som er en telefon til en vejledende udsalgspris på 899 kroner uden abonnement. Og foruden Moto E6 Play har de også lanceret Moto G8 Plus til danskerne.

Moto E-familien er generelt kendt for, at være ”budget-venlig” og er altså ingen undtagelse med Moto E6 Play.

Moto E6 Play kommer med en 5,5 tommer HD+ Max Vision skærm (295ppi), MediaTek MT6739 1.5GHz quad-core processor, 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort på op til 256 GB), 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, FM-radio, Bluetooth 4.2, fingeraftrykslæser, ansigtsgenkendelse og et batteri på 3.000 mAh.

Det er Android 9 Pie, der er installeret fra salgsæsken.

TEST: Motorola One Zoom | kommer tæt på

Telefonen kommer i farverne Steel Black og Ocean Blue. Moto E6 Play lander i handlen hos udvalgte forhandlere fra slutningen af november 2019, som tidligere nævnt til 899 kroner uden abonnement. Den forhandles blandt andet hos Elgiganten.

Mere til historien

Motorola lancerer mindst en smartphone yderligere i år. De har nemlig sendt invitationerne ud til et event, der finder sted onsdag den 13. november 2019, hvor det ventes det er deres bud på en foldbar smartphone, som vil se dagens lys.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram