Motorola har lanceret 4 nye smartphones

Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og One Macro er fire nye smartphones fra Motorola. Det er dog ikke alle, som kommer på det danske marked.

moto g⁸ plus Motorola
Moto G8 Plus (Foto: Motorola)

Motorola har netop lanceret fire nye smartphones. Navnene på de fire modeller er Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og Motorola One Macro.

Der er ingen af telefonerne, som kommer på det amerikanske marked. Det skriver Android Central.

I Danmark er vi heldige over, at to af de fire modeller bliver tilgængelige. Vi får nemlig Moto G8 Plus til salg allerede fra den 5. november 2019. Derudover kommer Moto E6 Play også til Danmark fra slutningen af november 2019 og har en startpris på 899 kroner.

Moto G8 Plus - Så lidt behøver en telefon at koste

Dermed betyder det også, at vi ikke får Motorola One Macro og Moto G8 Play herhjemme. Du kan læse mere om modellerne på Android Central.

Generelt har Motorola spændende produkter til meget konkurrencedygtige priser. Derfor er det også spændende at se, hvordan Moto G8 Plus vil klare sig.

Det ser også ud til, at Motorola i november vil offentliggøre deres bud på en foldbar telefon. En telefon der allerede inden offentliggørelsen har fået en masse omtale, hvilket skyldes det forventes den kommer med det nostalgiske navn Razr.

Motorola flipper Razr ud i november

Invitationerne til et presseevent den 13. november 2019 er allerede sendt ud.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Motorola.

Mere til historien

Du kan læse testen af Motorola One Zoom, som er den seneste smartphone fra Motorola, der har været under luppen på MereMobil.dk.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram