Motorola har lanceret 4 nye smartphones

2

Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og One Macro er fire nye smartphones fra Motorola. Det er dog ikke alle, som kommer på det danske marked.

moto g⁸ plus Motorola
Moto G8 Plus (Foto: Motorola)

Motorola har netop lanceret fire nye smartphones. Navnene på de fire modeller er Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og Motorola One Macro.

Der er ingen af telefonerne, som kommer på det amerikanske marked. Det skriver Android Central.

I Danmark er vi heldige over, at to af de fire modeller bliver tilgængelige. Vi får nemlig Moto G8 Plus til salg allerede fra den 5. november 2019. Derudover kommer Moto E6 Play også til Danmark fra slutningen af november 2019 og har en startpris på 899 kroner.

Moto G8 Plus – Så lidt behøver en telefon at koste

Dermed betyder det også, at vi ikke får Motorola One Macro og Moto G8 Play herhjemme. Du kan læse mere om modellerne på Android Central.

  • Motorola One Macro (Foto: Motorola)
  • Motorola Moto E6 Play (Foto: Motorola)
  • Motorola Moto G8 Play (Foto: Motorola)

Generelt har Motorola spændende produkter til meget konkurrencedygtige priser. Derfor er det også spændende at se, hvordan Moto G8 Plus vil klare sig.

Det ser også ud til, at Motorola i november vil offentliggøre deres bud på en foldbar telefon. En telefon der allerede inden offentliggørelsen har fået en masse omtale, hvilket skyldes det forventes den kommer med det nostalgiske navn Razr.

Motorola flipper Razr ud i november

Invitationerne til et presseevent den 13. november 2019 er allerede sendt ud.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Motorola.

Mere til historien

Du kan læse testen af Motorola One Zoom, som er den seneste smartphone fra Motorola, der har været under luppen på MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer