Motorola har lanceret 4 nye smartphones

Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og One Macro er fire nye smartphones fra Motorola. Det er dog ikke alle, som kommer på det danske marked.

moto g⁸ plus Motorola
Moto G8 Plus (Foto: Motorola)

Motorola har netop lanceret fire nye smartphones. Navnene på de fire modeller er Moto G8 Play, Moto G8 Plus, Moto E6 Play og Motorola One Macro.

Der er ingen af telefonerne, som kommer på det amerikanske marked. Det skriver Android Central.

I Danmark er vi heldige over, at to af de fire modeller bliver tilgængelige. Vi får nemlig Moto G8 Plus til salg allerede fra den 5. november 2019. Derudover kommer Moto E6 Play også til Danmark fra slutningen af november 2019 og har en startpris på 899 kroner.

Moto G8 Plus - Så lidt behøver en telefon at koste

Dermed betyder det også, at vi ikke får Motorola One Macro og Moto G8 Play herhjemme. Du kan læse mere om modellerne på Android Central.

Generelt har Motorola spændende produkter til meget konkurrencedygtige priser. Derfor er det også spændende at se, hvordan Moto G8 Plus vil klare sig.

Det ser også ud til, at Motorola i november vil offentliggøre deres bud på en foldbar telefon. En telefon der allerede inden offentliggørelsen har fået en masse omtale, hvilket skyldes det forventes den kommer med det nostalgiske navn Razr.

Motorola flipper Razr ud i november

Invitationerne til et presseevent den 13. november 2019 er allerede sendt ud.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Motorola.

Mere til historien

Du kan læse testen af Motorola One Zoom, som er den seneste smartphone fra Motorola, der har været under luppen på MereMobil.dk.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram