Helt nyt anderledes smartphone-design fra Android-grundlægger

I forhold til andre smartphones ser denne temmelig anderledes ud. Måske alt for mystisk til at blive en succes? Vurder selv.

Det er efterhånden en naturlov, hvordan en smartphone skal se ud for at være en smartphone, men hist og her forsøges der nye ting.

Seneste har medgrundlæggeren af Android, Andy Rubin, postet nogle billeder af et telefondesign på Twitter, der ser en del anderledes ud, end hvad vi hidtil har set.

Andy Rubin, kender du fra Essential Phone, som han skabte efter at have forladt Android-teamet hos Google.

Det nye telefondesign består af en MEGET lang og smal telefon. Brugerfladen har store knapper – lidt i stil med hvad vi tidligere har set på den nu hedengangne Windows Phone-platform.

På bagsiden ses en fingeraftrykssensor, mens der på højre side er lydstyrkeknapper.

En talsperson fra Essential er kommet med nedenstående statement til The Verge omkring telefonen.

-“We’ve been working on a new device that’s now in early testing with our team outside the lab. We look forward to sharing more in the near future”.

Derudover er der ingen detaljer frigivet omkring telefonen. Hvorvidt den reelt kommer i markedet må tiden vise, men det er uanset hvad forfriskende med et layout, som ikke er det klassiske vi kender; en skærm i en sort ramme.

Når det er sagt så har der gennem tiden været flere forsøg på at gentænke telefonen.

Jeg nævner bare her et par eksempler som Nokia 7600 og Nokia 6800 fra 2003 og Motorola V70 fra 2002. Tjek dem ud på Google, hvis du har glemt hvordan de ser ud.

Et anderledes design er ikke nødvendigvis det samme som en succes. Senest har vi set Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X, som også prøver nye ting af.

Mere til historien

Essential Phone blev præsenteret den 30. maj 2017. Den 17. august samme år kom den ud til forbrugerne.

Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Forældres bekymring om barnets første mobil er muligvis overdrevet

Alder og mobil har ikke nødvendigvis sammenhæng med børns trivsel. Det handler om, hvad telefonen bliver brugt til, lyder det fra forsker.

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
3 telefoner til under 3.000 kroner

KØBSGUIDE: Hvis dit budget til en ny telefon er begrænset, så tjek disse 3 telefoner til under 3.000 kroner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram