Gmail får ”Dark Mode” på Android 10 og iOS 13

"Dark Mode" er nu også på vej til Gmail, hvis man har Android 10 eller iOS 13.

Google er i gang med at udrulle ”Dark Mode” til Gmail på Android 10 og iOS 13. Bruger du et af de to styresystemer på din smartphone, så kan du altså nu få et mørkt Gmail.

Det er generelt blevet meget populært med ”Dark Mode”, men foruden mange synes det ser godt ud, så er der faktisk også en fordel ved, at bruge ”Dark Mode” på telefonen, hvis man har en OLED-skærm.

TEST: Dark Mode er godt for batteritiden på telefonen

Bruger du Gmail er det ikke sikkert, at du vil kunne få ”Dark Mode” fra i dag. Det lader til, at opdateringen rulles ud i faser. Det skriver Mspoweruser.com.

På Android 10 skal du aktivere ”Dark Mode” i Gmail-programmet ved at gå ind i Settings -> General Settings -> Theme -> Dark. I iOS 13 bliver Gmail i ”Dark Mode” lige så snart, at du har aktiveret det generelt i styresystemet. Du kan dog også vælge, at gøre det i indstillingerne i Gmail, hvis du ønsker at have manuel kontrol.

Aktiver Instagrams nye dark mode på iOS og Android

Mere til historien

Det er uvist om Google også vil introducere Gmail i ”Dark Mode” til Android 9 Pie.

Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram