Gmail får ”Dark Mode” på Android 10 og iOS 13

"Dark Mode" er nu også på vej til Gmail, hvis man har Android 10 eller iOS 13.

Google er i gang med at udrulle ”Dark Mode” til Gmail på Android 10 og iOS 13. Bruger du et af de to styresystemer på din smartphone, så kan du altså nu få et mørkt Gmail.

Det er generelt blevet meget populært med ”Dark Mode”, men foruden mange synes det ser godt ud, så er der faktisk også en fordel ved, at bruge ”Dark Mode” på telefonen, hvis man har en OLED-skærm.

TEST: Dark Mode er godt for batteritiden på telefonen

Bruger du Gmail er det ikke sikkert, at du vil kunne få ”Dark Mode” fra i dag. Det lader til, at opdateringen rulles ud i faser. Det skriver Mspoweruser.com.

På Android 10 skal du aktivere ”Dark Mode” i Gmail-programmet ved at gå ind i Settings -> General Settings -> Theme -> Dark. I iOS 13 bliver Gmail i ”Dark Mode” lige så snart, at du har aktiveret det generelt i styresystemet. Du kan dog også vælge, at gøre det i indstillingerne i Gmail, hvis du ønsker at have manuel kontrol.

Aktiver Instagrams nye dark mode på iOS og Android

Mere til historien

Det er uvist om Google også vil introducere Gmail i ”Dark Mode” til Android 9 Pie.

Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram