DxOMark klar med dommen over Google Pixel 4

37

Googles nye smartphone, Pixel 4, scorer lavere end Samsung Galaxy S10+ i DxOMarks test. Læs deres konklusion her.

Google Pixel 4 har fået 112 point i testen hos DxOMark (Kilde: DxOMark)
Google Pixel 4 har fået 112 point i testen hos DxOMark (Kilde: DxOMark)

Når der sendes nye telefoner på gaden, hvor der er fokus på kameraet, er det efterhånden blevet spændende at se, hvordan de vurderes af kameraekspert-sitet DxOMark.

Nu harDxOMark har haft Google Pixel 4 under luppen. En ganske interessant smartphone, som vi jo desværre ikke får til salg officielt på det danske marked.

Googles fede Pixel 4 smartphone går uden om Danmark

Der er rigtigt mange spændende ting ved Google Pixel 4, men kameraet er ifølge DxOMark ikke toppen af poppen. Faktisk viser testen, at Google Pixel 4 ender bag flere af konkurrenterne.

DxOMark oplyser, at Google Pixel 4 opnår samme score som Huawei Mate 20 Pro. Det er på ingen måde dårligt, men det er en 1 år gammel telefon, derfor er der altså en del nye smartphones, som klarer sig bedre. Pixel 4 er bag Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro og OnePlus 7 Pro.

Det betyder en samlet ottendeplads delt med Huawei Mate 20 Pro. Scoren er på 117 point i kameratesten.

Kameraet klarer sig generelt godt, men det er særligt på videooptagelser, at Google Pixel 4 klarer sig rigtig godt. Den lander nemlig på en delt førsteplads i videotesten. Pixel 4 opnår en score på 101 i videotesten.

Google Pixel 4 kommer i ny orange-farve

Samlet ender den med en bedømmelse på 112 point. Selfiekameraet får en bedømmelse på 92 point.

Du kan læse den fyldestgørende test på DxOMarks hjemmeside. Her kan du også se billeder, der viser fremgangen i kameraet i forhold til Google Pixel 3.

Ønsker du et eksemplar af Google Pixel 4, så skal du finde den hos en forhandler, som har parallelimporteret telefonen eller ned over den tyske grænse.

Hent Google Pixel i Flensburg

Mere til historien

Det er fortsat Huawei Mate 30 Pro, der er nummer 1 på listen fra DxOMark med en samlet score på 121 point. Den fik dog ”kun” 100 point i videooptageren, men 131 point på det almindelige kamera.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer