Apples nye cashcow skal udbredes til hele verden

Ikke kun Apples kunder i USA skal være med. Så mange steder som muligt, skal tjenesten rulles ud, lyder det fra CEO Tim Cook.

I foråret annoncerede Apple deres indtog i finansbranchen med introduktionen af Apple Card, der er Apples eget kreditkort.

Apple Card kom i august 2019 ud til de første amerikanske kunder. Det åbne spørgsmål var herefter, hvornår Apple Card bliver lanceret i Europa og herunder Danmark. Apple har fortsat ikke leveret svaret.

Apple topchef Tim Cook besøger Tyskland i disse dage. I et interview med avisen Bild løfter Apple-chefen sløret for nogle af planerne med Apple Card.

Apple Card skal udbredes til alle steder, hvor det er muligt, lød det fra Tim Cook. Udbredelsen vil dog tage noget tid, da de forskellige lande har forskellige regler og reguleringer, skriver ONX.dk.

Der er ingen tvivl om, at kreditkortet, der er udviklet i samarbejde med Mastercard, vil blive tilgængeligt uden for USA. Danmark er sandsynligvis også på listen. Trods alt har vi jo Apple Pay her i landet og generelt er Danmark et Apple-venligt land.

Hvad er Apple Card?

Har du endnu ikke hørt om Apple Card, så kan jeg fortælle, at det er en kreditkortløsning, der ligger i Wallet på din iPhone. Det kan benyttes alle steder, hvor du i dag kan bruge Apple Pay.

Med Apple Pay er Apple afhængige af hvorvidt de lokale banker vil åbne tjenesten for bankernes kunder og indgå et samarbejde med dem. Apple Card gør Apple til en bank, så de principielt kan bypasse den traditionelle finanssektor.

På steder der ikke modtager Apple Pay-betaling kan brugerne i stedet benytte et fysisk kort, som i modsætning til gammeldags kreditkort ikke indeholder kortnummer, udløbsdato, underskrift eller CVV. Disse oplysninger findes i Wallet på telefonen.

På toppen af tjenesten har Apple udviklet en række muligheder for at følge forbruget tæt. Der tilbydes tilmed en cashback-ordning med rigtige penge. Betalinger med tjenesten udløser en bonus på op til tre procent.

Du kan læse mere om mulighederne med Apple Card her.

Apple Card har potentialet til at blive en ny cashcow for den amerikanske virksomhed. Hvis Apple i deres forretningsmodel kan få en lillebitte bid af de store beløb, der potentielt kan køre gennem tjenesten, så bliver betalingstjenesten nærmest en seddelpresse.

Mere til historien

For at få et indblik i potentialet så blev der i 2018 omsat for 368,8 milliarder kroner alene på Dankort i Danmark. Hvis Apple formår at tiltrække mange brugere på verdensplan, og kan de lægge små gebyrer ind hist og her, så bliver indtjeningen ganske stor.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram