Apple Card klar til de første kunder

1

KORT NYT: Apple Card er netop åbnet for den første gruppe af public-testere. Det ventes, at det snart åbnes op for alle – i hvert fald amerikanske brugere.

Apple Card
Apple Card (Foto: Apple)

Udvalgte brugere, der tidligere har skrevet sig op som public betatestere, har nu fået afgang til Apple Card. Dermed har rygterne om, at Apple Card var på vej i starten af august altså holdt stik. Det skriver MacRumors.com.

Apple Card er klar i starten af august

Det er uvist, hvor mange personer, der indtil videre har fået adgang. Men det ventes, at Apple Card bliver tilgængelige senere på måneden – i hvert fald for amerikanske brugere.

Apple Card er kort sagt Apples eget kreditkort. Det fungerer ”firkantet sagt” på samme måde som Mastercard. Nemlig digitalt på telefonen og via et fysisk kort. Kortet kan bruges både til at handle i fysiske og i online butikker.

Det er uvist, hvornår Apple Card kommer til Europa og Danmark.

Apple vil revolutionere finansverdenen med en ny type kreditkort

Du kan blive klogere på Apple Card og hvordan det virker i nedenstående videoer, der er officielle fra Apple.

Apple har i alt produceret 10 videoer på nuværende tidspunkt, som viser hvordan Apple Card virker og til hvad. Du finder alle videoerne på Apples officielle YouTube-kanal.

Mere til historien

Apple Pay blev lanceret på det danske marked i oktober 2017, hvilket var 3 år senere end det blev lanceret i USA (oktober 2014).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer