Telenor-skandale: To chefer er ude

Skandalen med snyd af kunder hos Telenor får nu konsekvenser for chefer i organisationen.

En central distriktschef og den øverste direktør for Telenors kæde af butikker har mistet deres stillinger.

Det bekræfter Telenor fredag over for Ekstra Bladet, der i sidste måned afslørede omfattende snyd af et stort antal kunder i hele landet.

Sagen førte i første omgang til fyringer af adskillige butikschefer og sælgere, men Telenor fastholdt dengang, at man ikke havde beviser på, at sagen førte længere op i ledelsen.

Efter sagen kom frem klagede flere af de fyrede sælgere over, at ansvaret alene blev placeret hos dem.

Telenor ramt af stor skandale - kunder snydt i butikkerne

Systematisk snyd

Både de og nuværende ansatte hos Telenor mener nemlig, at det systematiske snyderi bunder i en syg salgskultur, som både direktionen og distriktscheferne har et afgørende ansvar for. Og nu har to chefer så mistet deres stillinger.

Den mest prominente er Thomas Krogh Skou, der indtil nu har været den øverste chef for telekædens butikker. Han fik jobbet som retaildirektør i 2016, men har i en årrække arbejdet sig op gennem selskabet som både distrikts- og kædechef og senere som underdirektør.

Den anden chef havde ansvaret for det distrikt, som butikken i Hundige lå under.

Telenor: Det er personalesager

Hos Telenor ønsker man ikke at forklare, hvilken betydning den omfattende teleskandale har for, at de to chefer nu kan kalde sig forhenværende.

Der er tale om personalesager, hvilket begrænser muligheden for at kommentere dem. Men firmaets ledelse bekræfter i en mail til avisen, at de to chefer ikke længere har deres stillinger.

-"I forbindelse med en planlagt reorganisering og samling af vores salgs-, markeds- og servicekanaler har vi nedlagt en række ledelsesstillinger - herunder stillingen som retaildirektør," skriver pressechef Alice Klitholm Duch i sit svar til EB.

-"Den nye leder for alle vores salgskanaler er nu ved at sætte sit hold, og det har betydet en afskedigelse af distriktschefen i Vestsjælland, der er stoppet i Telenor".

Selvom Thomas Krogh Skou ikke længere har sin chefstilling, betyder det modsat distriktschefen ikke, at han endeligt har forladt selskabet.

-"'Vi er i dialog med vores tidligere retaildirektør om muligheder i Telenor-koncernen,' forklarer pressechefen videre".

Kilde: Ekstra Bladet


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

I starten af efteråret lancerede Telenor nye abonnementer, der har børn som målgruppe.

Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Telenor nu klar med Google Pixel-telefonerne

Telias eksklusivitet er udløbet. Google Pixel-telefonerne kommer nu i sortiment hos Telenor.

(mere…)
Teleselskab lancerer sikkerhedsfilter

Telenor går nu ind i kampen mod internetsvindel og tilbyder privatkunderne et filter mod phishing og smishing.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram