Motorola One Zoom klar i butikkerne

0

Motorola har sendt deres nyeste smartphone i handlen. Motorola One Zoom er klar i butikkerne i dag. Se pris og tilgængelighed her.

Motorola One Zoom
Motorola One Zoom, electric gray (Foto: Motorola)

Motorola er netop nu ”den frække dreng” i klassen. Med det mener vi, at de udfordrer konkurrenterne på super skarpe priser og telefoner med ganske interessante specifikationer.

Den nye One Zoom er ingen undtagelse. Telefonen har en dansk pris på lige under 3.000 kroner, hvilket er ret interessant med de specifikationer den har.

Motorola One Zoom – flytter igen forventningerne

Skærmen er en 6,4 tommer OLED-skærm med en opløsning på 1.080 x 2.340 pixels, samt af typen Gorilla Glass 3 – både på for- og bagside.

Processoren er en Snapdragon 675 fra Qualcomm og så har den 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den understøtter desuden MicroSD-kort på op til 512 GB. Batteriet er på 4.000 mAh og det er en dual-SIM telefon. Desuden medfølger en 18 watt hurtigoplader i salgsæsken.

Kameraet er et triplekamera på 48 megapixels fordelt på 16 megapixels vidvinkel sensor, 8 megapixels telefoto-linse og 5 megapixels dybdesensor.

Telesensoren har 3x optisk zoom. Og benyttes hybridzoom, så kan man komme endnu tættere på motivet. Hybridzoom kombinerer optisk og digitalt zoom på op til 10x. Frontkameraet er på 25 megapixel.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Motorola One Zoom har fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Og så har den 3,5 mm jackstik, hvilket efterhånden fjernes i mange nyere telefoner. Men Motorola holder altså fast i det på stikket lidt endnu.

Styresystemet er Android 9, men der er ikke tale om ”Android One”, som tidligere på ”One-serien”. I stedet er det en ”stock” Android uden bloatware. Du finder dog fortsat Motorlas ur-widget og appen Moto Actions.

Motorola One Action er landet i butikkerne

Motorola One Zoom kommer i handlen til 2.999 kroner og lander på hylderne hos Telia, 3, Call Me, Oister, Elgiganten, ProShop og Atea fra fredag den 13. september 2019. I Danmark bliver den tilgængelig i farven Electric Grey.

Mere til historien

Motorola oplyser til MereMobil.dk, at One Zoom minimum vil modtage Android 10 opdateringen, samt sikkerhedsopdateringer hver anden måned i mindst to år fra lanceringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer