iPhone Xr er faldet i pris

Gør et “kup”. Apple har sænket prisen på sidste års ”billige iPhone”. Nu er iPhone Xr pludselig rigtig interessant for mobilkøberne.

Apple iPhone Xr
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple afholdte tirsdag den 10. september event, hvor de har lanceret tre nye iPhone-modeller. Disse har helt som forventet fået navnene iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Det betyder også, at nogle modeller udgår og nogle får et nyt prisskilt.

Phone Xr blev sidste år lanceret som Apples “billig”-iPhone. iPhone Xr er på nuværende tidspunkt ret populær. Ifølge analysefirmaet Canalys har iPhone Xr været den mest solgte af 2018-modellerne. Den udgår heller ikke, men bliver måske endnu mere interessant. Prisen sænkes nemlig.

ANMELDELSE: iPhone Xr er rigeligt til de fleste

Så er du til iPhone Xr kan du gøre en god handel nu, hvis du kan “nøjes” med sidste års model. Inden præsentation af 2019-iPhones havde iPhone Xr en pris på 6.699 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse. Den kan nu erhverves for 5.499 kroner. Priserne er uden abonnement.

Modellen med 128 GB kostede før aftenens event 7.149 kroner uden abonnement. Denne har nu en pris på 5.999 kroner.

Varianten med 256 GB intern hukommelse er udgået af sortimentet. Denne kostede tidligere 8.049 kroner. Ønsker du en telefon med 256 GB intern hukommelse, så er det altså ikke iPhone Xr, som du skal have.

Apples Netflix-konkurrent følger gratis med en ny iPhone

Ønsker du i stedet en af de nye iPhone-modeller, så kan disse forudbestilles fra fredag den 13. september 2019 klokken 14.01.

Mere til historien

Apple meldte ikke ud præcis hvornår de frigiver den endelige version af iOS 13, men uanset hvad så sker det inden fredag den 20. september, hvor 2019-modellerne kommer i handlen.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram