iPhone Xr er faldet i pris

23

Gør et “kup”. Apple har sænket prisen på sidste års ”billige iPhone”. Nu er iPhone Xr pludselig rigtig interessant for mobilkøberne.

Apple iPhone Xr
Apple iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple afholdte tirsdag den 10. september event, hvor de har lanceret tre nye iPhone-modeller. Disse har helt som forventet fået navnene iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Det betyder også, at nogle modeller udgår og nogle får et nyt prisskilt.

Phone Xr blev sidste år lanceret som Apples “billig”-iPhone. iPhone Xr er på nuværende tidspunkt ret populær. Ifølge analysefirmaet Canalys har iPhone Xr været den mest solgte af 2018-modellerne. Den udgår heller ikke, men bliver måske endnu mere interessant. Prisen sænkes nemlig.

ANMELDELSE: iPhone Xr er rigeligt til de fleste

Så er du til iPhone Xr kan du gøre en god handel nu, hvis du kan “nøjes” med sidste års model. Inden præsentation af 2019-iPhones havde iPhone Xr en pris på 6.699 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse. Den kan nu erhverves for 5.499 kroner. Priserne er uden abonnement.

Modellen med 128 GB kostede før aftenens event 7.149 kroner uden abonnement. Denne har nu en pris på 5.999 kroner.

Varianten med 256 GB intern hukommelse er udgået af sortimentet. Denne kostede tidligere 8.049 kroner. Ønsker du en telefon med 256 GB intern hukommelse, så er det altså ikke iPhone Xr, som du skal have.

Apples Netflix-konkurrent følger gratis med en ny iPhone

Ønsker du i stedet en af de nye iPhone-modeller, så kan disse forudbestilles fra fredag den 13. september 2019 klokken 14.01.

Mere til historien

Apple meldte ikke ud præcis hvornår de frigiver den endelige version af iOS 13, men uanset hvad så sker det inden fredag den 20. september, hvor 2019-modellerne kommer i handlen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer