iPhone-salget falder fortsat – iPhone Xr sælger bedst

Analysefirmaet Canalys har netop udsendt en interessant rapport, der viser faldende iPhone-salg og iPhone Xr er den bedst sælgende.

Kort inden offentliggørelsen af iPhone-modellerne for 2019 har analysefirmaet Canalys udsendt en interessant rapport, som signalerer der kan være ”mørke tider” på vej for Apple.

De har for tredje kvartal i træk haft et faldende salg af iPhones. Omkring 13 procent lavere i år i forhold til sidste år. Cirka 36 millioner solgte iPhones blev det til i årets andet kvartal. I alt er der siden lanceringen af 2018-modellerne solgt 148 millioner iPhones. Men året før var salget på 171 millioner eksemplarer.

Billede fra Canalys rapport, der viser det faldende salg af iPhones (Kilde: Canalys)

Analytiker: 200 millioner iPhones står til udskiftning

Det er iPhone Xr, der er den mest solgte med 47 millioner eksemplarer i perioden fra oktober 2018 til juni 2019. Dermed har den altså solgt markant flere end ”flagskibsmodellerne” iPhone Xs og iPhone Xs Max, der har solgt henholdsvis 20 millioner og 28 millioner eksemplarer fra september 2018 til juni 2019. Det skriver GSMArena.com.

Modellerne fra forrige ”generation”, altså iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, ser også ud til at have solgt bedre end 2018-modellerne. Tallene fra Canalys viser nemlig, at iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr står for 59 procent af det samlede salg af iPhone-modeller i år, mens 2017-modellerne (iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X) stod for 68 procent af salget, da de var de ”nye” modeller.

Det er spændende om 2019-modellerne kan ændre på dette. Det ventes først, at Apple for alvor ændrer iPhone-designet i 2020. Her ventes det i øvrigt også, at Apple genopliver iPhone SE. Dette er dog rygter og spekulationer.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, som Apple ventes at offentliggøre om kort tid.

Mere til historien

Det er ikke kun salget af iPhones, som falder, det gør salget af smartphones generelt på verdensplan.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram