iPhone 11 og iPhone 11 Pro’erne er klar i butikkerne

3

Der er i dag officiel salgsstart på de nye iPhone 11-modeller, som du nu kan finde hos de danske forhandlere. Få et overblik her.

Apple iPhone 11 (Foto: Apple)
Apple iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple er nu klar med de nye iPhone-modeller.

I år sættes alle tre modeller til salg samtidig. Det kan alle findes fra i dag hos landets teleselskaber og mobilforhandlere. Salget begynder klokken 14.00.

Det har den seneste uge været muligt at forudbestille et eksemplar af den nye smartphone fra Apple, hvilket mange danskere har benyttet sig af.

De nye modeller bliver spændende at se nærmere på, og du kan i nærmeste fremtid finde en anmeldelse af dem på MereMobil.dk.

iPhone 11 er den nye farverige telefon fra Apple, som også har den billigste pris. Den fås fra 6.299 kroner uden abonnement alt efter hvilken hukommelsesvariant man ønsker.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Ønsker du flagskibs-modellen, er det iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, at du skal se nærmere på. Her er prisen dog også højere.

Priserne starter på 8.899 kroner for iPhone 11 Pro med 64 GB intern hukommelse, mens iPhone 11 Pro Max starter på 9.799 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse. Ønsker du de store hukommelsesvarianter er priserne henholdsvis 12.099 kroner og 12.999 kroner. Priserne er uden abonnement.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er de første telefoner, som kommer med iOS 13 fra salgsæsken, men har du en ældre iPhone-model, så kan du også opdatere din telefon til det nye styresystem, hvis den er blandt de modeller som er understøttet.

iPhone Xr er faldet i pris

Du kan få iPhone 11 i farverne hvid, sort, grøn, gul, violet og (Product)Red.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max ikke kommer i lige så stort farveudvalg, men der er dog nye farver i forhold til tidligere iPhone-modeller. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i den nye Midnight Green, en ny udgave af Gold, samt de klassiske farver Silver og Space Gray.

Mere til historien

Apples telefoner er i øvrigt de smartphones, der holder prisen bedst og det er uhyre sjældent, at du ser Apples telefoner (eller øvrige produkter) med voldsomt nedsatte priser. iPhones er desuden de telefoner, der på brugtmarkedet holder nyprisen bedst. Der er dog penge at spare i dens ”livscyklus” – se hvornår du sparer mest.

Læs også:
Nu skal du sælge din brugte iPhone

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer