iPhone 11 og iPhone 11 Pro’erne er klar i butikkerne

Der er i dag officiel salgsstart på de nye iPhone 11-modeller, som du nu kan finde hos de danske forhandlere. Få et overblik her.

Apple iPhone 11 (Foto: Apple)
Apple iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple er nu klar med de nye iPhone-modeller.

I år sættes alle tre modeller til salg samtidig. Det kan alle findes fra i dag hos landets teleselskaber og mobilforhandlere. Salget begynder klokken 14.00.

Det har den seneste uge været muligt at forudbestille et eksemplar af den nye smartphone fra Apple, hvilket mange danskere har benyttet sig af.

De nye modeller bliver spændende at se nærmere på, og du kan i nærmeste fremtid finde en anmeldelse af dem på MereMobil.dk.

iPhone 11 er den nye farverige telefon fra Apple, som også har den billigste pris. Den fås fra 6.299 kroner uden abonnement alt efter hvilken hukommelsesvariant man ønsker.

Her er iPhone 11 – efterfølgeren til iPhone Xr

Ønsker du flagskibs-modellen, er det iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, at du skal se nærmere på. Her er prisen dog også højere.

Priserne starter på 8.899 kroner for iPhone 11 Pro med 64 GB intern hukommelse, mens iPhone 11 Pro Max starter på 9.799 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse. Ønsker du de store hukommelsesvarianter er priserne henholdsvis 12.099 kroner og 12.999 kroner. Priserne er uden abonnement.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er de første telefoner, som kommer med iOS 13 fra salgsæsken, men har du en ældre iPhone-model, så kan du også opdatere din telefon til det nye styresystem, hvis den er blandt de modeller som er understøttet.

iPhone Xr er faldet i pris

Du kan få iPhone 11 i farverne hvid, sort, grøn, gul, violet og (Product)Red.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max ikke kommer i lige så stort farveudvalg, men der er dog nye farver i forhold til tidligere iPhone-modeller. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i den nye Midnight Green, en ny udgave af Gold, samt de klassiske farver Silver og Space Gray.

Mere til historien

Apples telefoner er i øvrigt de smartphones, der holder prisen bedst og det er uhyre sjældent, at du ser Apples telefoner (eller øvrige produkter) med voldsomt nedsatte priser. iPhones er desuden de telefoner, der på brugtmarkedet holder nyprisen bedst. Der er dog penge at spare i dens ”livscyklus” – se hvornår du sparer mest.

Læs også:
Nu skal du sælge din brugte iPhone

Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram