iOS 13 er klar til download

Apple har netop frigivet den længe ventede store softwareopdatering iOS 13. Du kan downloade den nu. Apple Watch får også stor opdatering.

iOS

Apple sender fredag den 20. september 2019 deres nyeste iPhone 11-modeller i handlen og de kommer med iOS 13 fra salgsæsken.

iPhone 11 Pro Max har markant større batteri end forventet

Har du en ældre iOS-enhed, så kan du også få glæde af iOS 13. Og du får den endda før de nye modeller. Apple har netop nu (torsdag den 19. september 2019) frigivet den store softwareopdatering, der kan opdateres på en række af de ældre enheder.

Dermed kan du altså allerede nu downloade den nye softwareopdatering og få glæde af alle nyhederne, som den bringer med sig.

Du kan enten vente på, at opdateringen er "klar" til din enhed eller også kan du søge manuelt efter den. Dette gør du ved at gå ind i "Indstillinger" -> "Generelt" -> "Softwareopdatering". Her kan du også se om din enhed er ajour.

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du downloader og installerer ny softwareopdatering.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Disse iOS-enheder kan opdateres til iOS 13

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S Plus
 • iPhone SE
 • iPod Touch (7. generation)

Nu skal du sælge din brugte iPhone

iOS 13 kommer med flere spændende nyheder, hvilket blandt andet inkluderer Face-ID login er blevet 30 procent hurtigere. Ligesom applikationer nu fylder 50 procent mindre, når de downloades på telefonen og opdateringer til apps fylder 60 procent mindre. En af de nyheder, som har fået meget omtale er, at der nu kan aktiveres Dark Mode i iOS 13.

13 nyheder i iOS 13

Der er også en opdatering klar til Apple Watch, som nu har watchOS 6 klar til Series 3 og Series 4, mens Series 1 og Series 2 angiveligt først får opdateringen senere på året.

6 nyheder i watchOS 6

Grundet hardwaren vil alle features heller ikke være tilgængeligt på alle modeller. Det gælder både iOS og watchOS.

Mere til historien

Nye telefoner er også lig med nyt tilbehør og iPhones er ingen undtagelse. Du kan se noget af det tilbehør til de nye iPhone 11-modeller, der allerede er afsløret her.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
iOS 16.5 kommer i næste uge

BEKRÆFTET: Apple oplyser, at de vil frigive iOS 16.5 opdateringen i næste uge.

(mere…)
Apple klar med hurtige sikkerhedsopdateringer

Apple har netop udsendt ”hurtige sikkerhedsopdateringer" til iPhone, iPad og Mac. Rapid Security Response er en realitet.

(mere…)
Apple giver watchOS nyt look med watchOS 10

Når Apple er klar med næste store softwareopdatering til Apple Watch, så forlyder det, at det bliver med et redesignet udtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram